Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.2°C22.6°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.5°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C19.4°C
1 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.3°C22.5°C
4 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C21.8°C
0 BF 63%
Γλυκά Νερά / Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Πιλότος Γλυκά Νερά
intimenews/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στο δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Όπως όλα δείχνουν η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίασή της δολοφονίας, ενώ είναι πιθανό ακόμα και σήμερα να υπάρχουν εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι νέα στοιχεία αναμένεται να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης, το αμέσως επόμενο διάστημα. Νεότερες αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της ανέφερε μόνο πως «ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ένα στοιχείο που προέκυψε και προβλημάτισε τις αρχές είναι ότι οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως μετέδωσε το OPEN από το κινητό του πιλότου, προκύπτει δραστηριότητα την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Επιπλέον, η Κάρολαϊν φορούσε ένα smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της και τα δεδομένα που ανακτήθηκαν δεν συνάδουν με τις καταθέσεις του συζύγου της.

Νωρίτερα, στο νησί της Αλοννήσου έχει μεταβεί κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου σήμερα τελείται Τρισάγιο στη μνήμη της, προκειμένου σύζυγος της Καρολάιν, που βρίσκεται εκεί, να μεταφερθεί με ελικόπτερο ώστε να δώσει νέα κατάθεση στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως παρότι -σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου- οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, αλλά ούτε πήραν ή κατέστρεψαν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Τι είπε στη μητέρα της Καρολάιν ο πιλότος πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν πως στην Αθήνα πηγαίνει για να αναγνωρίσει ύποπτο που συνέλαβαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Η μητέρα της 20χρονης φανερά προβληματισμένη  ρώτησε τον γαμπρό της γιατί οι αστυνομικοί του ζητούν να πάει στην Αθήνα. «Έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω» φέρεται να απάντησε ο 32χρονος.

Ακούστε λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ του Ant1 μετά το 3ο λεπτό.

Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛΑΣ

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως εξήγησε, η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα. Θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Ερωτηθείς για το αν έχουν βρεθεί οι δράστες απάντησε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι τέρμα. Στο αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.

«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

Ο κ. Καλλιακμάνης εκτιμά ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει. Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL