Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
16.6°C19.6°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.2°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
15.5°C16.0°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.8°C19.1°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C18.0°C
0 BF 63%
Noor 1 / Νέα έρευνα σχετικά με εμπλοκή Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Noor 1 / Νέα έρευνα σχετικά με εμπλοκή Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ )

Έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι εταιρείες συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη εμπλέκονται στην χρηματοδότηση του κατάδικου Ευθύμιου Γιαννουσάκη αναφορικά με τη μεταφορά «μαμούθ» 3 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1 ζητά ο εισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου.

Ο εισαγγελέας Εφετών Τσορμπατζόγλου ζητεί τη διενέργεια συμπληρωματικής ανάκρισης για εννιά ανακριτικές πράξεις και ουσιαστικά να μην οδηγηθεί η υπόθεση στο αρχείο. Ο ανακριτής λαμβάνει πάλι στα χέρια του την πολύκροτη δικογραφία σχετικά με την υπόθεση την οποία προσπάθησε να κλείσει χωρίς τη λήψη απολογιών από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συγκατηγορούμενούς του.

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης για την υπόθεση, εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκονται επίσης ο πρώην νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Capital συμφερόντων Μαρινάκη, Νικόλαος Συντυχάκης, ο δικηγόρος Ευάγγελος Μπαϊρακτάρης, ο ναυτασφαλιστής Ηλίας Τσακίρης και οι Τούρκοι φερόμενοι ως αποστολείς και παραλήπτες των ναρκωτικών Ουνγκάν Οχράν ο οποίος κρατείται σε τουρκικές φυλακές, Νασί Σερίφ Ζιντάστι που καταζητείται και Φαρντίν Ριγκαμπάντι ο οποίος έχει εκδοθεί από την Αγγλία και έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορίνθου.

Οι Μαρινάκης, Συντυχάκης, Μπαϊρακτάρης και Τσακίρης φέρεται πως ενεπλάκησαν στην υπόθεση, διαθέτοντας χρήματα στην εταιρεία G Tankers του Ευθύμιου Γιαννουσάκη ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό σε 18 έτη κάθειρξη για τη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το Noor 1. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της πρώην συζύγου του στη Φιλοθέη μεταφέρθηκε ένας τόνος ηρωίνης από το ναρκόπλοιο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL