Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Δημήτρης Κουφοντίνας / «Βροχή» τα σχόλια στο Facebook Ευρωπαϊκής Επιτροπής, BBC και CNN
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημήτρης Κουφοντίνας / «Βροχή» τα σχόλια στο Facebook Ευρωπαϊκής Επιτροπής, BBC και CNN

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ)

Σε δημοσιοποίηση εκτός Ελλάδος της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα προχωρούν εκατοντάδες χρήστες του Facebook αναρτώντας σχόλια μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο BBC στο CNN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια προσπάθεια περαιτέρω πίεσης προς την κυβέρνηση που αρνείται να εφαρμόσει τον νόμο τον οποίο η ίδια έφερε και ψήφισε στη Βουλή, οι χρήστες του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναρτούν σχόλια όπως: «Κάτι είναι σάπιο στην πολιτεία της Ελλάδας. Ο φυλακισμένος Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας για 48 ημέρες και σε απεργία δίψας για 3 ημέρες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέστησε σαφές ότι τα δικαιώματα του ανθρώπου και των κρατουμένων είναι ασήμαντα όταν πρόκειται για τους ιδεολογικούς εχθρούς του. Δράστε τώρα».

«Η δημοκρατία απειλείται στην Ελλάδα. 48 ημέρες σε απεργία πείνας και 2 σε απεργία δίψας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζητεί από την κυβέρνηση να επιτρέψει τη μεταφορά του στη φυλακή Κορυδαλλού, όπως υπαγορεύει ο νόμος. Κανένας νεκρός απεργός πείνας σε ευρωπαϊκή χώρα. Απαιτούμε δικαιοσύνη. Απαιτούμε δημοκρατία», είναι ένα ακόμα σύνηθες σχόλιο στο Facebook.

Σχόλια στο fb
Σχόλια στο fb
Σχόλια στο fb
Σχόλια στο fb

Υπενθυμίζεται ότι χθες, για τον ίδιο λόγο, πολλοί χρήστες του facebook «κατακεραύνωσαν» με μηνύματα τους λογαριασμούς του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL