Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Υπόθεση Λιγνάδη / In.gr και iefimerida ψάχνουν την πολιτική ταυτότητα των δικηγόρων των θυμάτων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπόθεση Λιγνάδη / In.gr και iefimerida ψάχνουν την πολιτική ταυτότητα των δικηγόρων των θυμάτων

Δημοσίευμα του in.gr
(IN.GR)

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στοχοποίησαν πολιτικά μέχρι και τον δικηγόρο μάρτυρα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σε μία προσπάθεια να μετακυλίσουν την πολιτική ζημιά από τη ΝΔ.

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω του in.gr  και το iefimerida.gr δημοσίευσαν πανομοιότυπα δημοσιεύματα με τίτλο «Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος του Νίκου Σ., που έχει καταγγείλει τον Λιγνάδη για βιασμό».

Δημοσίευμα in.gr
(IN.GR)

Τα δημοσιεύματα όχι μόνο στοχοποιούσαν τον δικηγόρο, αλλά ήταν και ψευδή καθώς ο Πατρίκιος Πατρικουνάκος ήταν μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2015.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Πατρίκιος Πατρικουνάκος είναι μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαζί με την συνάδελφό του δικηγόρο Γεωργία Παλαιολόγου συνυπέγραψαν σήμερα κείμενο νομικών υπέρ του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα» σημειώνει μεταξύ άλλων το in.gr.

Λίγες ώρες αργότερα, παρέα με το iefmerida.gr, άλλαξαν τον τίτλο σε «πρώην μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ο δικηγόρος του Νίκου Σ., που έχει καταγγείλει τον Λιγνάδη για βιασμό», ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει. Ο πανικός είναι έκδηλος ενόψει της συζήτησης στη Βουλή την Πέμπτη.

Δημοσίευμα iefimerida
(GOOGLE.GR)

«Αφού δεν ντρέπονται οι υπεύθυνοι του in.gr, ντρεπόμαστε εμείς για λογαριασμό τους» σχολιάζει ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης και κάνει λόγο για δημοσίευμα πολυεργαλείο.

  • “Ο δικηγόρος του Νίκου Σ. είναι μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ”: άρα, προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με τις καταγγελίες του Νίκου Σ., γιατί αλλιώς ποιος ο λόγος να ενημερωνόμαστε για την πολιτική ένταξη του δικηγόρου;
  • “Οι δικηγόροι του Νίκου Σ. (και οι δύο!) είναι στους 1000 που υπογράφουν για τον Κουφοντίνα”: άρα, δεύτερο ύποπτο στοιχείο!
  • Συμπέρασμα, ευκόλως εννοούμενο: αναξιόπιστα τα θύματα για να έχουν δικηγόρους ΣΥΡΙΖΑίους, υποστηρικτές του Κουφοντίνα, αθώος ο κατηγορούμενος!

Στη νέα εκδοχή του άρθρου, το μέλος έγινε "πρώην μέλος". Στη φωτογραφία η πρώτη σωσμένη εκδοχή. Πανάθλιοι...

Μόνο περηφάνια και αλληλεγγύη στους συναδέλφους και συντρόφους μας Πατρίκιο Πατρικουνάκο και Τζίνα Παλαιολόγου» τονίζει ο Θανάσης Καμπαγιάννης.

https://www.facebook.com/thanasis.kampagiannis/posts/10222569548400186?__cft__[0]=AZXV7Wouwkd1YJV_T6tR5EllIPg2qt2Ls3o_81mFkum3LjfJ5retVoW3SZ4rEafwughJ34pu7thz14H_JirsKK8ue6se-Ov2TtHDZS6L-3JQx5uLZRe8muRsrDuslMLCs0XArZAvYpHrYgjddxkUSZxgOtkLfi-_TuZTxCe9yaJLgA&__tn__=%2CO%2CP-R

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL