Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.8°C28.0°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
24.4°C28.5°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C27.6°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.5°C25.8°C
5 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
28.9°C29.0°C
0 BF 21%
Μάθημα σε καφενείο / «Ανήκω στη ΝΔ, δεν είναι στημένο» - Ο κοινοτάρχης απαντά στην κυβερνητική λάσπη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάθημα σε καφενείο / «Ανήκω στη ΝΔ, δεν είναι στημένο» - Ο κοινοτάρχης απαντά στην κυβερνητική λάσπη

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΥΡΓΟΣ
photo ΠΡΩΙΝΗ ΗΛΕΙΑΣ

«Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία δεν είναι στημένη η φωτογραφία με τα παιδιά που κάνουν μάθημα στο καφενείο γιατί δεν έχουν internet», ήταν η ηχηρή απάντηση του κοινοτάρχη του χωριού Πεύκη και ιδιοκτήτη του καφενείου, η αυλή του οποίου έχει μετατραπεί σε σχολική αίθουσα του.
Ο Γρηγόρης Ξουλεής, επέστρεψε τη λάσπη στη Νέα Δημοκρατία μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αποκαλύπτοντας ότι ανήκει στις τάξεις της και ότι δεν έστησε όπως τον κατηγορούν τη φωτογραφία με τα παιδάκια που κάνουν τηλεμάθημα στο καφενείο του για να βλάψει την κυβέρνηση.

https://www.youtube.com/watch?v=Uzx9USB-1QE


Η πρωτοφανής επίθεση με συκοφαντίες και fake news από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ήταν η αντίδραση στο σάλο που προκλήθηκε στο Πανελλήνιο από την κατάντια της τηλεκπαίδευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νίκης Κεραμέως.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
photo ΠΡΩΙΝΗ ΗΛΕΙΑΣ

Έτσι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατηγόρησε τον κοινοτάρχη ότι λειτουργεί υπογείως για τον ΣΥΡΙΖΑ και έστησε το θέμα και τις φωτογραφίες για να πλήξει την κυβέρνηση.
Χωρίς ντροπή επιχειρούν επικοινωνιακά να «ακυρώσουν» ακόμα και την πραγματικότητα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρύψουν την πλήρη ανικανότητα που έχουν επιδείξει στο θέμα της τηλεκπαίδευσης και στον εξοπλισμό των σχολείων με laptop για όλους του μαθητές.

ΣΥΡΙΖΑ: «Να αφήσει η κυβέρνηση τις γελοίες δικαιολογίες»

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ και την απάντηση ράπισμα από τον ίδιο τον κοινοτάρχη Πεύκης από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

«Η Ν.Δ. έβγαλε χθες δισέλιδη ανακοίνωση για να πει πως τα πέντε παιδιά που προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα στο καφενείο του χωριού μέσα από δύο κινητά τηλέφωνα ήταν fake news που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για τη Ν.Δ. και την κατάντια της κας Κεραμέως και του κ. Μητσοτάκη, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κοινοτάρχη Πεύκης: Είναι στέλεχος της Ν.Δ.. 

Ας αφήσει λοιπόν τις γελοίες δικαιολογίες και να αντιληφθεί ότι χιλιάδες οικογένειες σε όλη τη χώρα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν παράλληλα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας. Το ελάχιστο που έχει να κάνει, σήμερα κιόλας, είναι να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα μέσα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL