Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Τηλεκπαίδευση / Η οργή κατά Κεραμέως και Cisco έφτασε στο Google Play
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεκπαίδευση / Η οργή κατά Κεραμέως και Cisco έφτασε στο Google Play

τηλεκπαίδευση laptop
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το φιάσκο της τηλεκεπαίδευσης δε λέει να καταλαγιάσει με τις συνεχείς αναφορές προβλημάτων σύνδεσης και παρακολούθησης μέσω της εφαρμογής της Webex.

Η οργή μαθητών και εκπαιδευτικών μένει αμείωτη τις τελευταίες εβδομάδες καθώς πλέον με την ένταξη και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην e-ταξη, τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί.

Την ίδια ώρα το υπουργείο Παιδείας μία κάνει ότι «δε βλέπει» τα προβλήματα λέγοντας ότι πρόκειται για «μεμονωμένες περιπτώσεις» και μία κατηγορεί τη Cisco για προβλήματα που προκλήθηκαν από την αδυναμία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Τελευταίο επεισόδιο στα αποτελέσματα της αδυναμίας του υπουργείου να διασφαλίσει ότι τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν ομαλά -δίχως μάλιστα την παρεμβολή χάκερ- αποτέλεσε η ανάρτηση πληθώρας αρνητικών έως και υβριστικών ορισμένες φορές σχολείων στο Play Store της Google.

Χρήστες του Play Store -όπου μπαίνει κανείς ώστε να κατεβάσει την εφαρμογή της Cisco- κατακεραυνώνουν το υπουργείο Παιδείας μεταξύ πολλών άλλων και για τις «τσάμπα απουσίες».

«Το υπουργείο Παιδείας την έκανε την πατάτα του και δεν συνδέεται κανένας στα meetings» αναφέρει χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης ενώ άλλος δηλώνει ότι «βγάζει πάρα πολλά errors, οι servers πέφτουν συνέχεια και η ποιότητα του ήχου είναι σχετικά απαίσια».

Απολαύστε:

 

 

Webex σχολιο 10
Webex σχολιο 9

 

Webex σχολιο 8
Webex σχολιο 6

 

Webex σχολιο 7
Webex σχολιο 5

 

Webex σχολιο 4
Webex σχολιο 3

 

Webex σχολιο 2
Webex σχολιο 1

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL