Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Αστυνομική καταστολή / Ελεύθεροι οι συλληφθέντες στα Σεπόλια - Ορίστηκε δικάσιμος 1η Δεκεμβρίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αστυνομική καταστολή / Ελεύθεροι οι συλληφθέντες στα Σεπόλια - Ορίστηκε δικάσιμος 1η Δεκεμβρίου

ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΕΠΟΛΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι νέοι που συνελήφθησαν χτες ανήμερα 17 Νοεμβρίου στα Σεπόλια. Η δίκη τους προσδιορίστηκε για την 1η Δεκεμβρίου και μέχρι τότε αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι

Ξυλοκοπήθηκαν αγρίως, στη γειτονιά τους, στο κατώφλι τους σπιτιού τους και βρέθηκαν αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες αφού κατηγορούνται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση και απείθεια

Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι, προχώρησαν σε δηλώσεις ενόσω βρίσκονταν περιστοιχισμένοι από αλληλέγγυους φίλους, συντρόφους και συμφοιτητές τους.

https://youtu.be/gXLR7jrPXL8https://youtu.be/pEW_TGpX2qYhttps://youtu.be/h91RSF3vMp0

Πρόκειται για πέντε συλληφθέντες κατά την επιχείρηση ντροπής της αστυνομίας στα Σεπόλια όπου ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη ένας νεαρός 24 ετών και στη συνέχεια, ο πατέρας του, η αδερφή του καθώς και πολίτες που διαμαρτύρονταν για την απροκάλυπτη βιαιότητα. 

https://www.youtube.com/watch?v=rSxsIevSypI

Το αφήγημα της αστυνομίας έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπο Θόδωρο Χρονόπουλο, είναι ότι ο 24χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς με πέτρες και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν τα μέλη της οικογένειάς του και οι άλλοι πολίτες. Αφήγημα που καταρρίπτει με τη μαρτυρία της στο avgi.gr και τον Κώστα Παπαντωνίου η μητέρα του Παναγιώτα Μπόμπου. 

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες, βέβαια, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αγριότητας των αστυνομικών κατά της οικογένειας.

https://www.youtube.com/watch?v=AnINi-DKxRY&feature=emb_title

Η δικηγόρος της οικογένειας Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στο avgi.gr και τον Κώστα Παπαντωνίου, «οι δυνάμεις ΔΕΛΤΑ μπήκαν βίαια στην είσοδο της πολυκατοικίας της οικογένειας Κατή και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον Ορέστη Κατή, ενώ ξυλοκόπησαν και τη μητέρα που αντέδρασε».

https://www.youtube.com/watch?v=Sysu_sIZMds&feature=emb_title

Η απρόκλητη βία των αστυνομικών συνεχίστηκε και μέσα στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού όπου πήγαν για να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψή του 24χρονου. Να σημειωθεί ότι είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 24χρονου ο οποίος λόγω αιφνίδιου προβλήματος υγείας μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό φρουρούμενος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL