Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Μητροπολίτης Κύπρου / «Ο Αστερίξ προέβλεψε από το 2017 την πανδημία»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μητροπολίτης Κύπρου / «Ο Αστερίξ προέβλεψε από το 2017 την πανδημία»

Με σαφείς επιρροές από τον Αντόρνο, ο Μητροπολίτης Κύπρου Μόρφου Νεόφυτος, (έχοντας προφανώς ρουφήξει κάθε σελίδα της Πολιτιστικής Βιομηχανίας) εντόπισε στον Αστερίξ ότι «προετοιμάζουν τις μάζες από το 2017, για αυτά που ζούμε σήμερα».

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η «αποκάλυψη» του γνωστού για το ομοφοβικό του παραλήρημα πέρσι το καλοκαίρι Μητροπολίτη Κύπρου, ότι «ο Αστερίξ είχε προβλέψει από το 2017 την πανδημία», αναφερόμενος στο 37ο τεύχος με τίτλο «ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός» στο οποίο συναντάμε τον χαρακτήρα του «Κορωνοϊού».

https://www.youtube.com/watch?v=yd7zQoXqXb0&feature=emb_title

«Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι» τόνισε ο Μητροπολίτης Κύπρου και πρόσθεσε «για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊός, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός: “Κορωνοϊούς! Κορωνοϊούς!”. Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς» δήλωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο τέλος Οκτωβρίου.

Για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ίδιο μητροπολίτη η ομοφυλοφιλία είναι «πρόβλημα που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί την ώρα της ερωτικής πράξης ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική να το πω ξεκάθαρα».

https://www.youtube.com/watch?v=-XlAjMBWXv0

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL