Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Σεισμός στη Σάμο / Ιερέας απέδωσε σε θεϊκή παρέμβαση τα φονικά ρίχτερ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σεισμός στη Σάμο / Ιερέας απέδωσε σε θεϊκή παρέμβαση τα φονικά ρίχτερ

Καταστροφές στη Σάμο από τον σεισμό
(EUROKINISSI/ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΡΑΒΑΛΟΣ)

Βήματα προς το πίσω και σε εποχές μαύρες με θεούς τιμωρούς θύμισε το παραληρηματικό κήρυγμα στο οποίο επιδόθηκε ο ιερέας στον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής.

Λίγο πολύ ο ιερέας αποφάνθηκε ότι ο σεισμός που έπληξε τη Σάμο και κόστισε τη ζωή σε δύο παιδιά, ήταν «θεϊκή παρέμβαση ή τιμωρία».

«Ο Θεός να μας φωτίζει και να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή… και είδατε τι έγινε τώρα με τους σεισμούς. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ σύμφωνα με τα παράλογα λεγόμενά του «αν κλείσουν οι Εκκλησίες, θα έχει και άλλες θεϊκές παρεμβάσεις όπως οι σεισμοί στη Σάμο».

Την ώρα που πανδημία είναι στο κόκκινο ο ιερέας συνέχισε να φοβερίζει τους πιστούς «χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τον κορωνοϊό για να μπει η εκκλησία στο περιθώριο» αναφερθείς στο κλείσιμο μάλιστα της εστίασης στις «κόκκινες» περιοχές είπε ότι «κλείσανε την εστίαση επειδή ζητήσαμε να ενταχθούν οι εκκλησίες στην εστίαση. Δεν έχουμε κόλλυβα εμείς εδώ; πώς θα τα φάμε;».

Ο ιερέας δεν δίστασε να εξαπολύει κατηγορίες κατά των μέτρων τόσο της πολιτείας όσο των προστατευτικών μασκών, των μοριακών τεστ αλλά και κατά του εμβολίου.

Φυσικά άφησε την καλύτερη συμβουλή για το τέλος διαβεβαιώνοντας ότι ο άπιστος κολλάει όχι ο πιστός λέγοντας συγκεκριμένα «κολλάς κορωνοϊό, όταν φοβάσαι το κουταλάκι».

https://youtu.be/PgAXh8VteRU

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL