Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
21.8°C28.0°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
24.4°C28.5°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.7°C27.6°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.5°C25.8°C
5 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
28.9°C29.0°C
0 BF 21%
Αποκάλυψη «Αυγής» / Η συγγνώμη του liberal.gr που εκθέτει τον Πέτσα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποκάλυψη «Αυγής» / Η συγγνώμη του liberal.gr που εκθέτει τον Πέτσα

Στέλιος Πέτσας
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Δημόσια συγγνώμη για το γεγονός ότι μετέδωσε αυτούσιο το ραβασάκι του Μαξίμου με το οποίο η κυβέρνηση έδινε τη γραμμή για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ζητά το liberal.gr, μετά την αποκάλυψη του avgi.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία συγγνώμη που εκθέτει τον Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η γραμμή που δόθηκε στα φιλοκυβερνητικά μέσα είναι όσα είπε δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Έκθετος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και από το γεγονός ότι το «Πρώτο Θέμα» αναγκάστηκε άρον άρον να διορθώσει τη σχετική ανάρτηση.

Αν λοιπόν ισχύουν όσα λέει ο Στ. Πέτσας, για ποιο λόγο τα δύο φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ άλλαξαν τις αναρτήσεις τους; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ας αφήσει λοιπόν τις υπεκφυγές και ας απαντήσει: Είναι πάγια τακτική να δίνει το Μαξίμου εντολές σε ΜΜΕ για προσωπικές επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα;

Ακολουθεί η ανάρτηση του liberal.gr:

«Μια οφειλόμενη συγνώμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το liberal.gr μετέφερε λάθος πληροφόρηση ότι κατά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την στοχοποίηση του Σωτήρη Τσιόδρα, κατονομάζοντας ως υπεύθυνο για αυτήν, προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.

Το liberal.gr  διόρθωσε άμεσα το λάθος και δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ο σκοπός της παραπληροφόρησης. Κατανοούμε τον κ. Τσίπρα καθώς και εμείς υπήρξαμε πολλές φορές θύματα παραπληροφόρησης χωρίς να γίνουν μάλιστα στην συνέχεια οι απαραίτητες διορθώσεις. Ζητούμε συγνώμη από τον κ Τσίπρα και τους αναγνώστες μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL