Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Κορωνοϊός / Οι αλλαγές στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Οι αλλαγές στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας

EUROKINISSI

Από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το επίπεδο συναγερμού αυξάνεται στις περιφερειακές ενότητες Άρτας, Έβρου, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Καβάλας και Σποράδων, οι οποίες ανεβαίνουν και περνούν στο επίπεδο 2 (επιτήρησης) από το επίπεδο 1 (Ετοιμότητας) που βρίσκονταν, δηλαδή οι περιοχές αυτές από πράσινες περιοχές γίνονται κίτρινες.

Στις Σποράδες η αναβάθμιση αφορά μόνο την νήσο Σκιάθο και όχι την Σκόπελο και την Αλόννησο που παραμένουν πράσινες. 'Αρα η Σκιάθος περνά στο επίπεδο 2 (Επιτήρησης) ενώ η Σκόπελος και η Αλόννησος παραμένουν στο επίπεδο 1 (Ετοιμότητας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μείωση του επιπέδου συναγερμού

Οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηρακλείου Κρήτης, Καρδίτσας, Λέσβου, Μυκόνου, Πέλλας και Σάμου που ήταν στο επίπεδο 3 (Αυξημένης Επιτήρησης), (στο πορτοκαλί δηλαδή), μειώνεται ο βαθμός συναγερμού τους και περνούν στο επίπεδο 2, δηλαδή στο κίτρινο.

Τα νησιά της Αττικής, η περιφερειακή ενότητα Νήσων Αττικής -παρόλο που ανήκουν στην περιφέρεια Αττικής-πηγαίνουν από το πορτοκαλί στο κίτρινο, δηλαδή κατεβαίνουν από το επίπεδο 3 και περνούν στο επίπεδο 2., εκτός από τη Σαλαμίνα.

Στο επίπεδο 1 (Ετοιμότητας) από το επίπεδο 2 που βρίσκονταν ( Επιτήρησης), στο πράσινο από το κίτρινο, κατεβαίνουν και περνούν οι περιφερειακές ενότητες Γρεβενών, Λακωνίας και Πάρου. Επίσης στο επίπεδο 1 από το επίπεδο 3 που βρίσκονταν, δηλαδή γίνονται πράσινες από πορτοκαλί, περνούν από την Δευτέρα οι Π.Ε Ζακύνθου και Κέας- Κύθνου, δηλαδή κατεβαίνουν από το επίπεδο 3 (Αυξημένης Επιτήρησης) στο επίπεδο 1 (Ετοιμότητας).

Η εικόνα του χάρτη από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

- 25 Περιφερειακές ενότητες στο επίπεδο 1 (Ετοιμότητας) πριν από 14 μέρες ήταν 26

- 33 Περιφερειακές Ενότητες στο επίπεδο 2 (Επιτήρησης) πριν από 14 μέρες ήταν 25

- 14 Περιφερειακές Ενότητες στο επίπεδο 3 (Αυξημένης Επιτήρησης) πριν από 14 μέρες ήταν 23

- 2 Περιφερειακές Ενότητες στο επίπεδο 4( Αυξημένου Κινδύνου) καμία περιοχή δεν ήταν σε αυτό το βαθμό συναγερμού πριν 14 μέρες.

Πιο αναλυτικά:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL