Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.7°C
5 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.9°C16.6°C
4 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.3°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Πέθανε η Νατάσα Αποστολίδου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πέθανε η Νατάσα Αποστολίδου

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με ανίατη νόσο η Νατάσα Αποστολίδου σκορπίζοντας τη θλίψη στη οικογένεια της, τους φίλους και τους συντρόφους της. Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στους οικείους της.

«Η Νατάσα έφυγε από κοντά μας μετά από μια άνιση μάχη, στην διάρκεια της οποίας στάθηκε όρθια, θαρραλέα και ενεργή μέχρι την τελευταία στιγμή. Στρατεύτηκε στην αριστερά από τα νεανικά της χρόνια πληρώνοντας και προσωπικό τίμημα για την συμμέτοχη και τη δράση της. Υπηρέτησε τα ιδανικά της με ήθος, ανιδιοτέλεια και αυτό που τη χαρακτήριζε ήταν η προσφορά χωρίς αντάλλαγμα. Διετέλεσε μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

» Υπήρξε διαρκώς παρούσα στην οργάνωση της καθώς και σε όλες τις διεργασίες του κόμματος, οργανωτικές και κινηματικές. Με ιδιαίτερη ζέση συμμετείχε στα δρώμενα του φεμινιστικού κινήματος, αναδεικνύοντας, μέσα από αυτό, την ανάγκη αλλαγής των κοινωνικών στερεοτύπων
Η Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής του κόμματος και η οργάνωσή της, η Ο.Μ. Φαλήρου, εκφράζουν την θλίψη τους και τα ειλικρινής  τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της και τους οικείους της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL