Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Κτηνωδία / Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη Νίκαια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κτηνωδία / Καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στη Νίκαια

ΣΚΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

Μια ακόμα κτηνωδία και μάλιστα σε βάρος δεσποζόμενου σκύλου, συνέβη σε κοινή θέα σε δρόμο της Νίκαιας. Ένα καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο ενώ ένας άλλος τον χτυπούσε με σκουπόξυλο στο κεφάλι.

Αυτόπτες μάρτυρες, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία μετά από ώρες συνέλαβε τους δυο δράστες, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο.

Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες που είναι και γείτονες του καθηγητή,  είχε αρπάξει τον σκύλο με κεφαλοκλείδωμα, και τον μαχαίρωνε στα πλευρά ενώ την ίδια ώρα, άλλος άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με σκουπόξυλο.

Κόλαφος η έκθεση των κτηνιάτρων του ΔΙΚΕΠΑΖ

Ο σκύλος που χειρουργήθηκε, βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο ΔΙΚΕΠΑΖ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού από τις μαχαιριές υπέστη πολύ βαριά βλάβη στον πνεύμονά του.

ΣΚΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

Ο καθηγητής που συνελήφθη φέρεται να υποστήριξε πως ο σκύλος ήταν επιθετικός και τον μαχαίρωσε για να αμυνθεί. Ισχυρισμό που καταρρίπτει η έκθεση του ΔΙΚΕΠΑΖ, αφού σαφώς αναφέρει ότι «πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια, που δεν συνάδει με οποιαδήποτε μορφή άμυνας σε περίπτωση επίθεσης του ζώου».

Το ΔΙΚΕΠΑΖ αναφέρει ότι «τα τραύματα του θώρακα του σκύλου προέκυψαν από χρήση αιχμηρού αντικειμένου μεγάλης διαμέτρου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε με σκοπό τη βίαιη θανάτωση του συγκεκριμένου ζώου».

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΚΕΠΑΖ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ ΝΙΚΑΙΑ

 

ΔΙΚΕΠΑΖ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

Το σκυλάκι ήταν δεσποζόμενο

 Μετά τη δημοσιοποίηση της κτηνωδίας από φιλοζωικές οργανώσεις, διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος που μαχαιρώθηκε ήταν δεσποζόμενος.

Ο κηδεμόνας του τον αναζητούσε με αγγελίες στο  Facebook, καθώς χθες όταν ξεκίνησε η ισχυρή καταιγίδα ο σκύλος φοβήθηκε και έφυγε από την αυλή του σπιτιού όπου βρισκόταν μαζί του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL