Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Κορωνοιός / Με όρους... TUI και από το Μάρτιο θέλει να ξανανοίξει τον τουρισμό ο Χ. Θεοχάρης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοιός / Με όρους... TUI και από το Μάρτιο θέλει να ξανανοίξει τον τουρισμό ο Χ. Θεοχάρης

ΕΜΠΕΛ EBEL TUI ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σε ανάρτηση στο σάιτ του υπουργείου Τουρισμού, ο Χάρης Θεοχάρης όχι μόνο εμφανίζεται υπερήφανος για τα όσα έγιναν μεταξύ της Ελλάδας και της TUI και οδήγησαν στο να μην γίνονται προληπτικοί έλεγχοι στους επισκέπτες πριν την άφιξη στη χώρα μας, αλλά δηλώνει ότι είναι στρατηγική προτεραιότητα να εκμεταλλευτούμε το καθολικό Πάσχα για να ξεκινήσει η επόμενη τουριστική περίοδος από τον Μάρτιο, πάντα σε συνεργασία με τον γερμανικό κολοσσό των tour operators.

Το υπουργείο Τουρισμού επιχαίρει για την «πρώτη θέση» μεταξύ των δημοφιλών προορισμών του ομίλου της TUI, μετά την συνάντηση εργασίας του υπουργού με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI κ. Sebastian  Ebel. Ο τελευταίος μάλιστα κάνει λόγο για «εξαιρετική υγειονομική διαχείριση της πανδημίας από τις ελληνικές αρχές», εξήρε την καλή συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και εξέφρασε την πρόθεση του Ομίλου να επεκτείνει περαιτέρω τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στην Ελλάδα.

Για «στρατηγική προτεραιότητα» να αξιοποιηθεί το καθολικό Πάσχα ώστε η επόμενη χρονιά να ξεκινήσει για τον τουρισμό από τα μέσα Μαρτίου έκανε λόγο ο Χ. Θεοχάρης. «Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε μια άριστη τουριστική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, έχοντας πλέον σημαντική εμπειρία στην επιτυχή διαχείριση των υγειονομικών προκλήσεων. Η επόμενη περίοδος θα βρει την Ελλάδα ακόμα πιο έτοιμη για να υποδεχθεί ξένους επισκέπτες απρόσκοπτα και με ασφάλεια», όπως υποστήριξε.

Όπως σχολίασε ο κ. Ebel, το πλαίσιο που δημιούργησε η Ελλάδα για «ασφαλή επανέναρξη του τουρισμού» επέτρεψε στην TUI να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες «μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες» και γι' αυτό ο γερμανικός όμιλος θέλει «να εμβαθύνει περαιτέρω τις στενές σχέσεις» με την χώρα μας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL