Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
13.1°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
27.2°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 82%
Ιανός / Αγνοείται οδηγός στην Καρδίτσα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιανός / Αγνοείται οδηγός στην Καρδίτσα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά

mouzakinews.gr

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου αγνοώντας  τη σήμανση-οδόφραγμα της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και τις συστάσεις των αστυνομικών και των πυροσβεστών, πέρασε στον κλειστό επικίνδυνο δρόμο (περιφερειακό) με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού που είχαν καταστρέψει το οδόστρωμα στο ύψος της εισόδου του Κέντρου Υγείας Μουζακίου!

Αγνοείται η τύχη του οδηγού και γίνονται προσπάθειες για την ανεύρεσή του.

Πολλές είναι οι καταστροφές και σοβαρά προβλήματα σε ορεινά και πεδινά του Δήμου Μουζακίου. Στο δρόμο προς Πευκόφυτο έπεσε η γέφυρα και η περιοχή έχει αποκοπεί εντελώς.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας έβγαλε ανακοινωθέν καλώντας τον κόσμο να μην μετακινείται. Επίσης υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

mouzakinews.gr

Στο Μουζάκι ο Πάμισος φούσκωσε για τα καλά με το νερό να περνάει πάνω από την παλιά γέφυρα, ενώ το νερό έριξε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί το ρεύμα στην πόλη του Μουζακίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ποτάμι έχει υπερχειλίσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές ζημιές στον περιφερειακό του Μουζακίου. Η κυκλοφορία στην γέφυρα προς Μαυρομμάτι έχει διακοπεί κι έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί το Κέντρο Υγείας Μουζακίου λόγω μεγάλης επικινδυνότητας κατάρρευσης του κτιρίου και μεταφέρθηκε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Μαθητική Εστία Μουζακίου.

 

https://youtu.be/7TzUZh3YgxY

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL