Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Τροχαίο / Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο στην Αθηνών – Σουνίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τροχαίο / Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο στην Αθηνών – Σουνίου

πηγή irafina.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο εμπλέκονται ένα αστικό λεωφορείο της γραμμής 122 και ένα αυτοκίνητο Opel Corsa μαύρου χρώματος. Τα δύο οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας Λαγονησίου, όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ με λεωφορείο που εκτελούσε τo δρομολόγιο Ελληνικό – Σαρωνίδα. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου, που απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τραυματίστηκαν δύο επιβάτες του λεωφορείου, το οποίο “ξήλωσε” τις μεταλλικές μπάρες και βρέθηκε εκτός δρόμου.

Η κυκλοφορία διακόπηκε και επιτόπου έσπευσε η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, διενεργούν έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο δρόμος σχηματίζει ένα “S”, με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά σοβαρά τροχαία.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL