Ανάσα για το Δελτίο του Mega η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Ανάσα για το Δελτίο του Mega η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Ανάσα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ήταν η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Τρίτη. Τουλάχιστον από πλευράς τηλεθέασης, καθώς ως συνέντευξη, δηλαδή ως ένα τηλεοπτικό είδος ερωτήσεων και απαντήσεων -δηλαδή αλληλόδρασης των δύο μερών-, προσέφερε μεν σπουδαία ενημέρωση, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξετύλιξε με άνεση τις θέσεις του κόμματός του για το προσφυγικό, όμως ως τηλεοπτικό θέαμα αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ δημοσιογράφου και πολιτικού δεν κατόρθωσε να ανταποκριθεί.

Παρά ταύτα, η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Mega τόνωσε την τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων του σταθμού, η οποία αυξήθηκε κατά 69%. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μερίδιο τηλεθέασης στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν 8,3% κατά μέσο όσο, όταν την περασμένη εβδομάδα η τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων καταγράφηκε στο 4,9% κατά μέσο όρο.

Τη συνέντευξη Τσίπρα στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και τον Αντώνη Καρακούση παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 308.000 τηλεθεατές το διάστημα από 7.45 μ.μ. οπότε και ξεκίνησε, έως 8 μ.μ. που τελείωσε.

Το δελτίο ειδήσεων ξεκινά με χαμηλή τηλεθέαση, περί τους 200.000 τηλεθεατές, οι οποίοι στην πορεία αυξάνονται συνεχώς, ξεπερνούν τους 300.000 και φτάνουν τους 342.00 τηλεθεατές.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ