ΜΜΕ

Αντικαταστάθηκε στη Διεύθυνση Ειδήσεων του ραδιοφώνου της ΕΡΤ ο Νίκος Τσιμπίδας, ο δημοσιογράφος που βρισκόταν στο μικρόφωνο της Ραδιοφωνίας όταν μπήκαν στο Ραδιομέγαρο τα ΜΑΤ, τον Νοέμβριο του 2013, και είχε πει τότε την τελευταία λέξη: «Ψυχή βαθιά». Στη θέση του την ευθύνη για το Πρώτο Πρόγραμμα και συνολικά την ειδησεογραφία αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Πίκουλας. Στην ΕΡΑ Σπορ τοποθετήθηκε ο Γιάννης Δάρρας στη θέση του Τάσου Επιτρόπου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Αριστείδης Αλαφούζος, εκδότης και εφοπλιστής. Γεννήθηκε στην Οία της Σαντορίνης το 1924 και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Το 1956 ίδρυσε την τεχνική εταιρεία «Αριστείδης Αλαφούζος», η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε ΑΤΕ ΕΡΓΩΝ Α.Ε. Από το 1964 άρχισε να ασχολείται με τη ναυτιλία. Το 1988 αγόρασε την εφημερίδα «Καθημερινή». Ο Αριστείδης Αλαφούζος με τη σύζυγό του Ελένη απέκτησαν δυο γιους, τον Γιάννη και τον Θεμιστοκλή, και επτά εγγόνια. Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Ε.Κ. Β. Λεβέντης κ.ά.

Χωρίς την εκπομπή “Όλα” του δημοσιογράφου «Μαύρη Τρύπα» τη Δευτέρα και την Τρίτη ο ΑΝΤ1. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η εκπομπή έχει... δυσκολίες στη μετάδοσή της, όπως φαίνεται και από το δελτίο των αλλαγών στο πρόγραμμα του σταθμού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προβλήματα στις πληρωμές.