Όλες οι δημόσιες τηλεοράσεις του κόσμου στη Θεσσαλονίκη

Όλες οι δημόσιες τηλεοράσεις του κόσμου στη Θεσσαλονίκη

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Δημόσιων Τηλεοράσεων INPUT (International Public Television) υποδέχονται στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2017 ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η ΕΡΤ, η TV 100, το Goethe-Institut Thessaloniki και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των τηλεοπτικών φορέων δημόσιου χαρακτήρα από όλο τον κόσμο, ενώ στη διάρκεια των συναντήσεων οι εργαζόμενοι, αλλά και οι δημιουργοί των προγραμμάτων, μοιράζονται ιδέες και τεχνογνωσία.

Μετά το Τόκιο 2015, το Κάλγκαρι 2016 και πριν από τη Νέα Υόρκη 2018, η Θεσσαλονίκη επελέγη να υποδεχτεί τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών από τις πέντε ηπείρους. Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες των ΜΜΕ οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα στον διεθνή χώρο των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων και να συμμετέχουν σε συζητήσεις για νέα, καινοτόμα, τηλεοπτικά και online προγράμματα απ’ όλο τον κόσμο. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του συνεδρίου είναι οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που ακολουθούν μετά τις προβολές.