«ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ / «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής: Λειτουργούν όλες οι χειρουργικές κλίνες του νοσοκομείου

«ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ / «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής: Λειτουργούν όλες οι χειρουργικές κλίνες του νοσοκομείου

Κανονικά λειτουργούν και τα τρία χειρουργικά τραπέζια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», όπως εξήγησε ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Φιλιππίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Χρόνος».

Αναστάτωση είχε προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με την οποία στο νοσηλευτικό ίδρυμα λειτουργεί μόνο η μία χειρουργική κλίνη, λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. «Η ΠΟΕΔΗΝ επιτίθεται λυσσαλέα και πολλές φορές άδικα στα δημόσια νοσοκομεία», σημείωσε ο κ. Φιλιππίδης και χαρακτήρισε «απολύτως ψευδείς» τους ισχυρισμούς της Ομοσπονδίας.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι και οι 3 χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου Κομοτηνής λειτουργούν κανονικότατα. Αναμονές αυτή τη στιγμή σε χειρουργικά δεν έχουμε, κάθε μέρα μπαίνει ένα τακτικό χειρουργείο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Καταλήγοντας ο κ. Φιλιππίδης έκανε λόγο για «κακοθελητές που υπονομεύουν το έργο όχι το δικό μου αλλά κυρίως των εργαζομένων, γιατί αυτοί είναι που παλεύουν καθημερινά εκεί και δίνουν πραγματικά τον εαυτό τους».