Δημήτρης Μελίδης / Στόχος είναι να αλλάξει η χώρα σελίδα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη βάση του εγχειρήματος
Πάνε πάλι να το γυρίσουν στο κλασσικό Modus operandi αυτής της κυβέρνησης, στο επικοινωνιακό, κάποιος επικοινωνιολόγος θα τους είπε προφανώς πως είναι η ώρα να δείξεις τη πυγμή σου, άνοιξε το διάλογο για Συνταγματική Αναθεώρηση, δήλωσε μεταξύ άλλων στο Κόκκινο και στους δημοσιογράφους Ντίνα Μπατζιά και Γιώργο Βούλγαρη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δημήτρης Μελίδης, τονίζοντας: «μας ανησυχεί η πρόθεση της ΝΔ για την συνταγματική αναθεώρηση, θα είμαστε πολύ προσεκτικοί με την ουσία του τι θέλουν να κάνουν γιατί πίσω από φοβερούς τίτλους κρύβονται οι χειρότερες αντιμεταρρυθμίσεις».
Σχολιάζοντας την πρόταση άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, είπε: «Αλίμονο κι αν δεν ξεκινούσαν από την άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, εκείνοι που έχουν διορίσει τόσους μετακλητούς... Αυτή η κυβέρνηση έχει επενδύσει πολλά στον κοινωνικό αυτοματισμό, έτσι κυβερνά τόσα χρόνια».
Για αυτό, σημείωσε ο κ. Μελίδης, πρέπει όλοι στον προοδευτικό χώρο να συναισθανθούμε την κατάσταση με αυτή την κυβέρνηση και να αγκαλιάσουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για ένα μέτωπο που θα δώσει απάντηση , γιατί σε ενδεχόμενη τρίτη εκλογική νίκη της ΝΔ θα έχουμε όλοι ευθύνη». Μάλιστα όπως είπε, ήδη θα έπρεπε να έχουν κοινή κοινοβουλευτική ομάδα ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά.
«Ο στόχος είναι να αλλάξει η χώρα σελίδα. Εμείς λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ότι χρειάζεται για να μπορέσει να αποτελέσει τη βάση του εγχειρήματος», κατέληξε ο κ. Μελίδης