Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ.Γιαννούλης: Η ΝΔ από τη βουλιμία της να έρθει στην εξουσία παρέλειψε να προετοιμαστεί για αυτή (Video)

«Έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση αλλανταλλων», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «το αφήγημα της ΝΔ για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Στις καλένδες οι προσλήψεις εκπαιδευτικών - Έρχονται κατάργηση ασύλου, επαγγελματικά δικαιώματα στα κολέγια (Video)

«Η χώρα μας δεν χρειάζεται τέταρτη νομική σχολή» επέμεινε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 για την κατάργηση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα.

Ιφ. Καμτσίδου: Είχε καταργηθεί το άσυλο αλλά δεν μειώθηκε η παραβατικότητα (Video)

Δεν θα πρέπει να αδικούμε τα Πανεπιστήμια, πραγματικά και στα Πανεπιστήμια όπως και στην υπόλοιπη κοινωνία υπάρχουν περιπτώσεις ανομίας. Συστηματική όμως είναι μόνο σε κάποια Πανεπιστήμια του κέντρου. Το άσυλο δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι παράνομες οι πράξεις ούτε ότι δεν διώκονται υπογράμμισε η συνταγματολόγος, Ιφιγένεια Καμτσίδου

Σία Αναγνωστοπούλου: Είναι ευρωπαϊκός πολιτισμός όσοι κατοικούν στη χώρα να έχουν πρόσβαση στην Δημόσια Υγεία (Video)

Στο προσφυγικό, τα θέματα ασύλου, την Συμφωνία των Πρεσπών και τις αρνητικές συνέπειες από την κατάργηση της απλοποίησης των διαδικασιών για την πρόσβαση προσφύγων και μεταναστών στην Δημόσια Υγεία μίλησε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου στην ΕΡΤ.

14 Ιουλίου του 1789: Η Άλωση της Βαστίλης υπήρξε ο "ιδρυτικός μύθος" της Γαλλικής Επανάστασης

Η Άλωση της Βαστίλης, η οποία γιορτάζεται στις 14 Ιουλίου και αποτελεί τη σημαντικότερη εθνική επέτειο της Γαλλίας, υπήρξε ένα από το κομβικά σημεία της γαλλικής επανάστασης και σηματοδότησε την πτώση της απόλυτης μοναρχίας.

Τριγμοί στην κυβέρνηση Τραμπ από τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Επστάιν

Mέσα σε δυόμιση χρόνια και μετά και την παραίτηση του υπουργού Εργασίας Ακόστα, τα δυο τρίτα των υπουργικών χαρτοφυλακίων στις ΗΠΑ έχουν αλλάξει χέρια, επισημαίνει η Le Monde καθώς συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο Επστάιν στις ΗΠΑ.

Αλ. Τσίπρας: Είμαστε η μεγάλη δύναμη της Δημοκρατίας και της Προόδου στον τόπο μας (Video)

Την έναρξη του διαλόγου για την επανίδρυση του κόμματος με στόχο την αντιστοίχισή του στην μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων εγκαινίασε με την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας από την Κεντρική Επιτροπή, ένας διάλογος όπου το Σεπτέμβριο θα καταλήξει σε συγκεκριμένες αποφάσεις για το κόμμα και την ταυτότητά του.

ΗΠΑ: Μετά την παραλαβή των S-400 από την Τουρκία, οι ΗΠΑ παρακολουθούν, η Frankfurter Allgemeine ...αναρωτιέται

Χωρίς επίσημη αντίδραση από την αμερικανική κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε όπως φαίνεται να κρατήσει αρχικά στάση σιωπής, η Τουρκία παρέλαβε επισήμως το ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400 το οποίο έχει δημιουργήσει έντονους τριγμούς στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και στο ίδιο το ΝΑΤΟ. (updated)

Τ.Πετρόπουλος: Η εγκύκλιος που καταργεί η ΝΔ έδινε τη δυνατότητα στους μετανάστες να αντιμετωπίζονται ισότιμα με όσους κατοικούν στη χώρα (Video)

Ο πρώην υφυπουργός υπενθύμισε ότι «ο κ. Βρούτσης στην παρθενική του ομιλία ως υπουργός Εργασίας το 2012 είχε πει για "σύνταξη σε μία ημέρα εντός ενός έτους", πράγμα το οποίο δε συνέβη ποτέ»

Ά.Παπαρούσου: Ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση του Ζακ (Video)

Σημειώνοντας ότι ακόμα ότι δεν υπάρχει το πόρισμα της ΕΔΕ καθώς «στις 24/6 ήταν να συνεδριάσει το πειθαρχικό αλλά λόγω κωλύματος κάποιου εκ των συνηγόρων των αστυνομικών, αναβλήθηκε», η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ πρόσθεσε ότι η διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης κυλά πολύ αργά

Γνωμοδότηση του Γερμανικού Κοινοβουλίου υπέρ της Ελλάδας για τις αποζημιώσεις (Video)

"Το ιστορικό ψήφισμα της 17ης Απριλίου του 2019, με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δεσμεύει τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και αποτελεί πυξίδα για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών"

Σοβαρά τώρα, Μαν. Καψή; (Video)

Κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν την ουσία και τον διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο BBC κατά των γυναικών που είναι "διστακτικές" στο να ασχοληθούν με την πολιτική. Έτσι μπρος στην ανάγκη να τον υπερασπιστεί ο Μανώλης Καψής χάθηκε στην μετάφραση.

Τρ.Αλεξιάδης: Πρέπει να δούμε τι μοντέλο ανάπτυξης θέλουμε (Video)

«Θέλουμε ένα μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης το οποίο θα προστατεύει το περιβάλλον», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας αναφορικά με μεγάλες επενδύσεις ότι «μπορεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά και οικονομικά συμφέροντα να πιέζουν για να δοθεί λύση τώρα», ωστόσο μπορεί αυτή η λύση εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα και όχι τις ανάγκες της κοινωνίας»

Χ. Γιαννούλης: Σε Μάνδρα και Μάτι έφταιγε μόνο η Δούρου, εγώ δεν θα πω ότι φταίει ο Τζιτζικώστας (Video)

Στην έλλειψη σοβαρότητας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής από μερίδα του πολιτικού κόσμου επέρριψε ευθύνες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης προσθέτοντας «φτάνει πια σε κάθε καταστροφή να γίνεται πολιτικό και μικροκομματικό παζάρι όπως συνήθιζε η Ν.Δ.».

Τελικά αποσαφηνίστηκε... ο Άδωνις αναλαμβάνει το Ελληνικό κάνοντας δύο βήματα πίσω από τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη

Μετά από δύο μέρες συναντήσεων ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει τον γενικό συντονισμό για το θέμα του Ελληνικού, κάνοντας δύο βήματα πίσω από τις...

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Η ΕΡΤ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ανήκει στον ελληνικό λαό (Video)

«Μετά το "μαύρο" του 2013 φάνηκε η ποιοτική διαφορά. Οι Σαμαράς - Βενιζέλος απέλυσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ως αριστερούς, ενώ ο Αλ.Τσίπρας επαναπροσέλαβε το σύνολο των εργαζομένων ως εργαζόμενους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Ραδιόφωνο