Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλαλούμ στην κυβέρνηση με το άνοιξε - κλείσε στις πόρτες των Εκκλησιών (Video)

Διολισθήσεις και αντιφατικά μηνύματα από την κυβέρνηση μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου που ανακοίνωνε ότι οι Εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι ανοικτές για δύο ώρες καθημερινά και τέσσερις την Μεγάλη Παρασκευή. Τελικά έφτασε στο σημείο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς προφανώς με άνωθεν εντολή να κλείσει το θέμα και τις Εκκλησίες για τους πιστούς αδειάζοντας θεαματικά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Κλειστές οι Εκκλησίες για τους πιστούς (Video)

Κλειστές οι Εκκλησίες για τους πιστούς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας στην καθημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας. Τις συγκεκριμένες ώρες που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας ότι θα είναι ανοικτές αφορά τους ιερείς και έναν ψάλτη.

"Επιβραβεύτηκε" ο Ψαριανός για τη χυδαιότητα... με μια θέση στο ΣΚΑΙ (Video)

Με ένα εμετικό σχόλιο του ο Γρηγόρης Ψαριανός κατάφερε να επιβραβευθεί την επομένη με μια θέση στο ΣΚΑΙ. Εμφανίστηκε με μάσκα και γάντια για να υψώσει ως άλλος εισαγγελέας το δάκτυλο.

Ανοίγει τις Εκκλησίες η Ιερά Σύνοδος για 2 ώρες την Μ. Εβδομάδα και 4 ώρες την Μ. Παρασκευή (Video)

Παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση που υπάρχει για την προσέλευση στις Εκκλησίες, η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε εγκύκλιο που ανοίγει τις Εκκλησίες.

Αλέξης Τσίπρας: Γενναία μέτρα τώρα, για να αποφύγουμε την μεγάλη ύφεση (Video)

Στην αναγκαιότητα άμεσης λήψης οικονομικών μέτρων για να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη ύφεση που έρχεται τη μεγαλύτερη μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα πρέπει να πέσει άμεσα ζεστό χρήμα στην αγορά.

Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών: Έχει κοπεί το επίδομα σε 2.000 οικογένειες (Video)

Αν και έχει δοθεί τρίμηνη παράταση στα άτομα με βαριά κινητική αναπηρία, για να περάσουν από τις αρμόδιες επιτροπές, δεν καταβάλλεται τα αντίστοιχα επιδόματα, «πράγμα το οποίο είναι εκτός νόμου», δήλωσε ο Κ.Κωνσταντής

Αχτσιόγλου: Στην πανδημία η ύφεση είναι προδιαγεγραμμένη η κυβέρνηση οφείλει "να βάλει το χέρι στη τσέπη" (Video)

Η ποιοτική διαφορά είναι ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τη διατήρηση των θέσεων εργασίας “απολύτως “και όχι με αναστολές συμβάσεων εργασίας και εκ περιτροπής εργασία", υπογράμμισε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ

Χαρίτσης: Αναγκαία η άμεση ένεση ρευστότητας σε επιχειρήσεις και εργαζομένους (Video)

Σε ερώτηση αν θα πρέπει να δοθούν "λεφτά" σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Open τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η άμεση ένεση ρευστότητας για την τόνωση της αγοράς.

Δωρίζουν τσικουδιά για την παρασκευή αντισηπτικών (video)

“Tο κράτος ψάχνει και κάνει εισαγωγές οινοπνεύματος και κανείς δεν έχει μιλήσει για τους εγχώριους παραγωγούς. Μόνο ο νομός Ηρακλείου μπορεί να παράγει 4- 5 τόνους! Δωρίζουμε για το κοινωνικό σύνολο, είπε ο πρόεδρος Αποσταγματοποιών

Προσβολές Αδ. Γεωργιάδη σε δημοσιογράφο και ο καυγάς που ακολούθησε (ηχητ.)

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν το πρωί στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος. Αδ. Γεωργιάδης και Νίκος Φελέκης διαπληκτίστηκαν on air στην εκπομπή «Μαζί δεν κάνουμε».

Ευκλ. Τσακαλώτος: Τα πιο πολλά από τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα (Video)

«Αν η πανδημία είχε γίνει το Μάρτιο του 2015 και όχι το Μάρτιο του 2020 που είχαμε άδεια ταμεία αλλά και ένα χρέος που δεν είχε κανονιστεί, σε ποια θέση θα ήταν σήμερα η Ελλάδα;» διερωτήθηκε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Ραδιόφωνο