Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όταν ο Άδ. Γεωργιάδης γινόταν... Λαγός (Video)

"Η Ν.Δ. δεν έχει ακροδεξιούς" έλεγε ο Μητσοτάκης - "Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο, ούτε ένας!" δήλωνε το 2009 ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτηρίζοντας το Πολυτεχνείο "ιδρυτικό πολιτικό μύθο της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς εν Ελλάδι"

Προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας με... "ανομία στα πανεπιστήμια" και άρθρο 16

Μετά την εμφάνιση Μητσοτάκη στη Βουλή... - Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για την ανομία στα ΑΕΙ και ετοιμάζεται να του καταθέσει και άλλη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ενώ "τρέχει" η αναθεώρηση του συντάγματος

Ιδιωτικά ΑΕΙ και συνταγματοποίηση του "κόφτη"

Νοεφιλελεύθερο ευαγγέλιο από τον πρόεδρο της Ν.Δ. - Βολές κατά Ιερώνυμου από τον Κ. Μητσοτάκη, που άδειασε τον εαυτό του ισχυριζόμενος ότι η πρώτη, θετική για τη συμφωνία ανακοίνωση ήταν... ειρωνική!

"Γαλάζια"... ευλογία στον κανόνα "5 προς 1"

Ενώ η Ελλάδα επανήλθε στο 1:1 στη σχέση αποχωρήσεων - προσλήψεων - Κυνική ομολογία Κυρανάκη: "Με κυβέρνηση Ν.Δ. θα ισχύσει ο κανόνας 5 προς 1. Δεν μας δεσμεύει η εξαγγελία των 10.000 προσλήψεων" - "Παθογένεια" χαρακτήρισε το όνειρο για πρόσληψη στο Δημόσιο ο Ν. Ρωμανός

"Γαλάζια" τζιχάντ κατά του κοινωνικού κράτους

Κυρ. Μητσοτάκης: "Η χώρα δεν χρειάζεται περισσότερες αχρείαστες προσλήψεις στο Δημόσιο" * Απάντηση από τον υπουργό Υγείας Αν. Ξανθό: "Χρειάζονται 15.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ"