Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όλα... για τη φιέστα

«Δεν θα γράψουμε την ιστορία της Τριπολιτσάς, γράφουμε την Ιστορία τα τελευταία 4.5 χρόνια» είπε ο Βασίλης Οικονόμου και το πίστευε. Να, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρει ιστορία ο 17χρονος που έλεγε ο Κυριάκος. Θα την ξαναγράψουν από την αρχή.

Μια "μαλλιαρή" γροθιά στον σεξισμό

Άλλοι αφήνουν μούσια γιατί το συστήνουν οι επικοινωνιολόγοι, ή γιατί θεωρούν ότι τους προσδίδει σοβαρότητα και στωικότητα, ή απλά γιατί είναι της μόδας. Άλλοι γιατί τα αφήνει ο αρχηγός και πρέπει να τρέξουν στις φωτιές να πείσουν ότι δεν έχασαν λεπτό και έδωσαν άμεσα το "παρών".

Έρχεται το "ασφαλιστικό Πινοσέτ" μέσα στην τετραετία ανακοίνωσε ο Ν. Μηταράκης (Video)

Έρχεται το νέο ασφαλιστικό σύστημα των 3 πυλώνων γνωστό και ως «ασφαλιστικό Πινοσέτ» είπε ο υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης μέσα στην τετραετία επιβεβαιώνοντας τα εφιαλτικά σενάρια που και προεκλογικά είχαν διαφανεί και η ΑΥΓΗ είχε αναδείξει με αναλυτικά ρεπορτάζ.

Ολική η καταστροφή σε 14 ραδιοφωνικούς σταθμούς και Στο Κόκκινο

Πυρκαγιά στον Υμηττό - Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση, ενώ εντυπωσιάζει το γεγονός της αποσιώπησης αυτής της μεγάλης καταστροφής ακόμα και από μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς που επλήγησαν

Ολική η καταστροφή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και Στο Κόκκινο από την φωτιά στον Υμηττό

Θλιβερός είναι ο απολογισμός της χθεσινής πυρκαγιάς στον Υμηττό που εκτός της φυσικής καταστροφής επέφερε ένα διπλό χτύπημα στην ενημέρωση της χώρας, τόσο εξαιτίας της ολοσχερούς καταστροφής των εγκαταστάσεων τους όσο και από την πλήρη αποσιώπηση που επιφύλαξε στο ειδησεογραφικό γεγονός η κυβέρνηση. Για "ασύστολα ψεύδη" κάνει λόγο ο τεχνικός των σταθμών Νίκος Κυριανάκης.

Κανένα θέμα δεν βλέπει η Ν.Δ., με τα στελέχη του ΣΕΒ και της Lamda στην κυβέρνηση (Video)

Μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να ακουστεί αλλά το πρόβλημα είναι ότι η Ν.Δ. δεν βλέπει τίποτα το μεμπτό σε αυτή την υπουργοποίηση. Με στελέχη του ΣΕΒ και της Lamda Develpment στην κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι θα υπερασπιστεί το κοινωνικό κράτος και το δημόσιο συμφέρον;

Β. Οικονόμου: Εμείς θέλουμε και στελέχη του ΣΕΒ μέσα στην κυβέρνηση (Video)

Κυνική παραδοχή του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου ότι η Ν.Δ. θέλει στελέχη του ΣΕΒ στην κυβέρνηση. Μιλώντας παράλληλα και για «έωλες κατηγορίες» και «γκαιμπελισμού» αποδέχθηκε ωστόσο ότι μέλη του ΣΕΒ μπορούν να συμμετέχουν στην κυβέρνηση και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό από μια κυβέρνηση της Ν.Δ. και του Κ. Μητσοτάκη.

Νεύρα, πολλά νεύρα, κ. Καιρίδη... (Video)

Χωρίς να ανασκευάσει όσα είχε πει για τα διόδια και την υπεράσπιση που παρείχε στα συμφέροντα της Αττικής Οδού, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Δ. Καιρίδης επιτέθηκε κατά της "Αυγής" με ψεύδη.

Με copy paste συνθήματα ζητούν και άλλα 40 χρόνια!

Τι 'πες τώρα - της Κατερίνας Μπρέγιαννη, «Σας τα είπε ο κ. Ρέγκλινγκ στα μούτρα σας». Η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε στην άκρη την αστική ευγένειά της συζητώντας με τον Πάνο Ρήγα και μίλησε τη γλώσσα του λιμανιού ην οποία χειρίζεται με υποδειγματικό τρόπο.

Τάζουν "αέρα" κοπανιστό

Το μεγάλο fake news που καλύπτει η Ν.Δ. κάτω από τον επιθετικό και ακραίο λόγο της, τους υψηλούς τόνους και τις εμπαθείς, κενού περιεχομένου πολιτικές στοχεύσεις, είναι ο ισχυρισμός ότι έχει πρόγραμμα.


Ραδιόφωνο