Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Σαμαράς επέστρεψε στον... συμμοριτοπόλεμο!

Κίνδυνο... "ανατροπής της αστικής Δημοκρατίας" βλέπει ο πρώην πρωθυπουργός, που κατέθεσε μήνυση 64 σελίδων κατά Τσίπρα, Παπαγγελόπουλου, εισαγγελέων Διαφθοράς και προστατευόμενων μαρτύρων επικαλούμενος ακόμα και το άρθρο περί... σύστασης εγκληματικής συμμορίας!

Συνεχίζεται η επιχείρηση εκφοβισμού μαρτύρων - εισαγγελέως

Μιλώντας για "σκευωρία" η Ν.Δ. ψηφίζει προανακριτική - "Νομικά διάτρητο" θεωρεί η Μ. Σπυράκη το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων και απειλεί: "Να καταθέσουν χωρίς κουκούλες"!

Η Ν.Δ. στοχοποιεί την εισαγγελέα Διαφθοράς!

Κατηγορεί την κυβέρνηση για... "πολωνοποίηση", ενώ... - Μετά τις απειλές κατά των μαρτύρων, Σαμαράς, Γεωργιάδης αλλά και το επίσημο κόμμα καταλογίζουν "σκευωρία" και "διατεταγμένη υπηρεσία" στην Ελ. Τουλουπάκη!

Αρχηγική εμφάνιση Αντ. Σαμαρά - Άδ. Γεωργιάδη

Σιγή ιχθύος από Μητσοτάκη για το "Μακεδονικό" - Αντικυβερνητική διάσταση θέλησε να δώσει στο συλλαλητήριο ο Λ. Αυγενάκης, ενώ ο αντιπρόεδρος εξετράπη σε ύβρεις και, παρουσία Σαμαρά, απείλησε με εισαγγελείς τον Αλ. Τσίπρα...

Μακεδονική "ζαλάδα" στη Ν.Δ.

Αντιδράσεις στη μεταστροφή του κόμματος - Εισηγήσεις να δώσει το "παρών" στο συλλαλητήριο δέχεται ο Κυρ. Μητσοτάκης - "Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια" δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. Κ. Τσιάρας, αλλά οι μισοί βουλευτές ετοιμάζονται να πάνε στο Σύνταγμα


Ραδιόφωνο