Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Για την ανασυγκρότηση και την αντιστοίχηση με την κοινωνία

Συνεδριάζει σήμερα η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Μήνυμα εγρήγορσης και ανασυγκρότησης από τον Αλ. Τσίπρα, που θα ανοίξει τις εργασίες στις 10 π.μ. - Ο προοδευτικός και αριστερός κόσμος μαγιά για το χτίσιμο και την ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή, τέλος του 2019 το συνέδριο

Απολογισμός και επόμενα βήματα στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ - Αλ. Τσίπρας: Στρατηγική επιλογή η Προοδευτική Συμμαχία * Πλατιά οργανωτική ανασυγκρότηση με τη νέα γενιά στο επίκεντρο - Στόχος, μέχρι το συνέδριο, τα οργανωμένα μέλη του κόμματος να φθάνουν τουλάχιστον το 10% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κύριος εκφραστής των αριστερών - προοδευτικών δυνάμεων

Αλ. Τσίπρας: "Μόνο στρατηγική ήττα δεν είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολλοί επεδίωξαν και πολέμησαν για να συμβεί. Θα δουλέψουμε σκληρά και με πείσμα ώστε να αποδειχθεί και πρόσκαιρη" - "Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία να μετασχηματιστούν σε μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, με ευθύνη για το παρόν και το μέλλον του τόπου"

Νάσος Ηλιόπουλος: Για μια κοινωνία που ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις ανάγκες μας

"Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε μια κοινωνία που ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις ανάγκες μας" λέει στην "Αυγή" της Κυριακής λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ντίλερ τραπεζικών συμφερόντων η Ν.Δ.

Ο Π. Σκουρλέτης στηλιτεύει τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης - "Θα δοθεί τελικά στις τράπεζες το λεγόμενο 'μαξιλαράκι', αυτά τα δισεκατομμύρια τα οποία αποτέλεσαν τη θωράκιση και τη βάση στην οποία πάτησε η ελληνική οικονομία για να δανειστεί 3,5 φορές επί των ημερών μας από τις αγορές;"

Τα 37 δισ. είναι απόθεμα κυριαρχίας

Την επιβολή ατζέντας ΔΝΤ από τη Ν.Δ. κατήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας - Επιδιώκουν να "βάλουν χέρι στα 37 δισ." για τις τράπεζες προκειμένου να μας οδηγήσουν σε νέο Μνημόνιο - Οι παρασκηνιακές συμφωνίες της Ν.Δ. "σημαίνουν επιστροφή σε ένα μοντέλο που χρεοκόπησε τη χώρα"

Αλ. Τσίπρας: "Δεν θα τους αφήσουμε να βάλουν χέρι στους κόπους του ελληνικού λαού"

Κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα από την Πάτρα για τη μεγάλη ανατροπή - Αποκαλύφθηκε το σχέδιό τους για νέο Μνημόνιο - "Ας μην βιάζονται οι πρίγκιπες να επιστρέψουν στον θρόνο. Ο ελληνικός λαός έχει την τελική κρίση"

Δημήτρης Βίτσας: Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σε δύσκολες κι αντίξοες συνθήκες, δίνουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Δυτικό Τομέα Αθηνών Δημήτρης Βίτσας μιλάει στην "Α" για τη σημαντική εκλογική μάχη, τα πεπραγμένα της...

Αλ. Τσίπρας: "Εδώ μιλάμε για μεγάλη υποκρισία"

Ο Κ. Μητσοτάκης τα γνώριζε όλα και "οφείλει μια μεγάλη συγγνώμη στον ελληνικό λαό. Στήσανε πάνω σε ένα μεγάλο εθνικό ψεύδος μια σκευωρία εις βάρος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε έναν μεγάλο διχασμό"

O Αλ. Τσίπρας από το Ηράκλειο: "Κανένας μόνος του στην κάλπη"

"Η ανατροπή θα έρθει εφόσον ο καθένας και η καθεμία από μας καταφέρει να πείσει άλλον έναν να έρθει στη κάλπη. Άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτόν τον τόπο"

Γιώργος Σταθάκης: Το ασφαλιστικό της Ν.Δ. είναι μια εξίσωση, χωρίς λύση

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης μιλάει στην ΑΥΓΗ λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη που θα "είναι επικεντρωμένη στην επανασυσπείρωση του κόσμου σε επίπεδα που αντιστοιχούν σε εθνικές εκλογές", αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Υπογραμμίζει δε ότι η ψήφος στις 7 Ιουλίου θα αναδείξει πρωθυπουργό για την επόμενη τετραετία.

Κώστας Ζαχαριάδης: Οικοδομούμε συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό

Πάμε για τη νίκη, "μια νίκη που θα στρώσει τον δρόμο για καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας πάνω στις ράγες που έχουμε διαμορφώσει από αυτή την κυβερνητική θητεία" τονίζει στην "Α" ο Κώστας...


Ραδιόφωνο