Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι επενδυτές που φεύγουν

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Εφτά μήνες πέρασαν και όχι μόνο «τσουνάμι επενδυτών» δεν ήρθε, όπως υποσχέθηκε η ΝΔ προεκλογικά ότι θα συνέβαινε από τους πρώτους κιόλας μήνες της διακυβέρνησης της, αλλά φεύγουν και αυτοί που πριν ένα, δύο χρόνια, είχαν προβεί σε επενδυτικές κινήσεις στη χώρα

Tα fake stories του Χρυσοχοΐδη

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Ποιά καλύτερη ευκαιρία για την κυβέρνηση, εάν ήταν αληθινές οι καταγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, να τις δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες ημέρες της υπουργίας του να γίνει ντόρος, να έχουν να μιλάνε στη ΝΔ με απτά παραδείγματα, ότι οι κάκιστοι Συριζομαδουραίοι κυβερνήτες είναι διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι με συμφέροντα;

Η σιωπή των ΜΜΕ για την Motor Oil

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Όχι μόνο δεν την αξιολόγησαν ως είδηση που έπρεπε να είναι μία από τις πρώτες, αν όχι η πρώτη της ημέρας, αλλά εάν γινόταν δεν θα την ανέφεραν. Ξερά είπαν-στα κανάλια, άνευρα έγραψαν στις περισσότερες εφημερίδες και στα sites- ότι τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις εργαζόμενοι στη Μοtor Oil, χωρίς να δώσουν κανένα επιπλέον στοιχείο

"Καταναλωτική κόπωση" ή ένδεια

Οι αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων, η προσδοκία της ουράς των επενδυτών στη χώρα από τη στιγμή που ο Κ. Μητσοτάκης θα πατούσε το πόδι του στο Μαξίμου, γέμισαν τα σπίτια χαρά, κυρίως των κοινωνικών στρωμάτων που εκπροσωπούν τη μεσαία τάξη.

Με πρόσχημα την τρομοκρατία, δημοκρατία όσο πατάει η γάτα

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Η επικοινωνία, όπως καθημερινά διαπιστώνεται, είναι η απόλυτη προτεραιότητα και το δυνατό χαρτί της κυβέρνησης. Η συμμετοχή σε αυτή της πλειοψηφίας των ΜΜΕ της προσδίδει σημαντική δυναμική, προκειμένου να προωθεί την αντιλαϊκή της πολιτική και να κρύβει τη συνολική αποτυχία της σε όλα τα πεδία. Δεν είναι, όμως, η επικοινωνία, ο μόνος λόγος που την ωθεί στην άσκηση της πολιτικής των λογικών αλμάτων

Ο οδοστρωτήρας Μητσοτάκη στους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία - Στην «κατάψυξη» Νοσοκομεία

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Συνεπή χαρακτήρισε τον εαυτό του σε όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά και εφαρμόζει ο Κ. Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη. Μπορεί να μην στριμώχτηκε δημοσιογραφικά για όσα έταξε και στη συνέχεια πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, κυρίως στη μεσαία τάξη. Σε έναν, όμως, από τους τομείς που είναι απολύτως συνεπής με όσα εξήγγειλε κατά την προεκλογική περίοδο είναι ο τομέας της υγείας.

Οι νέοι πληβείοι-εργαζόμενοι είναι εδώ!

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Αύξηση της ανεργίας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τη χειρότερη επίδοση των τελευταίων 18 χρόνων να καταγράφεται το εξάμηνο, Ιούλιος- Δεκέμβριος, καθώς οι απώλειες σε θέσεις εργασίας έφτασαν τις 173.708!

Ο νεοφιλελευθερισμός του Κ. Μητσοτάκη και τα νέα χαράτσια των τραπεζιτών

Στο νεοφιλελεύθερο αφήγημα για να πεισθεί η μάζα -όχι οι νεοφιλελεύθεροι που γνωρίζουν την απάτη και σε αυτήν ποντάρουν για να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη- διακηρύσουν ότι τα αφεντικά και οι εργαζόμενοι έχουν κοινά συμφέροντα.

Η πανωλεθρία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Της Κατερίνας Μενεγάτου, Τι και αν οι πολίτες στο δριμύ ψύχος της «Ζηνοβίας» κινδυνεύουν και ταλαιπωρούνται επί ώρες στα αυτοκίνητα τους στους αποκλεισμένους δρόμους στις χαμηλές θερμοκρασίες ή στα σπίτια τους χωρίς ρεύμα και θέρμανση, οι πρώτοι δίχως να γνωρίζουν πως και πότε θα φτάσουν στους προορισμούς τους, και οι δεύτεροι πως και πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση για να ζεσταθούν;

Μην αντιδράς, μην σχολιάζεις την αστυνομική βία!

Της Κατερίνας Μενεγάτου - Καθόλου δεν αρέσουν στην κυβέρνηση, οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα λίγα αντικυβερνητικά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τα περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας που προέβη.

Με 524 ευρώ μισθό μεσοαστός για τη ΝΔ

Κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού της Βουλής, ο Χρήστος Σταϊκούρας παραδέχτηκε την πλάνη που επιφύλαξε στη μεσαία τάξη περί υπερφόρολόγησης της από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, η ΝΔ προεκλογικά ασκούσε έντονη κριτική για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, χωρίς να μπορεί στοιχειωδώς να την ορίσει!

Το απύθμενο θράσος των «Αρίστων»

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Η ράβδος στην περίπτωση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, ήταν ο σάλος που προκλήθηκε για τον διορισμό του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα στην ηγεσία του νοσοκομείου.

Η εξήγηση που οφείλει ο κ. Στουρνάρας

Το παράπονο του για την προηγούμενη κυβέρνηση, εξέφρασε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, γιατί τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο, αν και ο ίδιος- όπως δήλωσε- δεν είχε πολιτικές βλέψεις, στην εκπομπή της ΕΡΤ και στην Όλγα Τρέμη.

Ο τρόμος της ΝΔ

Έχουν ό,τι ονειρεύονταν. Απόλυτη κυβερνητική πλειοψηφία. Χρήματα στα ταμεία του κράτους. Τη χώρα στο σύνολο της από την χρεοκοπία που μαζί με το ΠΑΣΟΚ την έφτασαν ,να περνά στη φάση της ανάκαμψης και να κάνει τα πρώτα βήματα της στην ανάπτυξη.