Live τώρα    
7°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
4.5°C7.6°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
5 °C
3.2°C6.1°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
9 °C
8.7°C10.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
8.6°C9.8°C
4 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
5 °C
4.5°C4.6°C
1 BF 86%
Πολωνία / Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος - Στους 19 οι τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πολωνία / Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος - Στους 19 οι τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά

Τραυματίες στην Πολωνία από παράσυρση πεζών από ΙΧ
MARCIN BIELECKI/ΕPA

Δεκαεννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και  παιδιά, τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος, σε μια διάβαση πεζών στο Στσέτιν, της βορειοδυτικής Πολωνίας, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και έξι παιδιά. Οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είπε στους δημοσιογράφους ο περιφερειάρχης Άνταμ Ρουντάφσκ. Νωρίτερα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 17 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και τρία παιδιά. 

Δύο από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας 33χρονος άνδρας που διέφυγε από το σημείο έχει συλληφθεί, ανέφερε η ιστοσελίδα Poland-24, σύμφωνα με τον Independent.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε από τη διάβαση των πεζών, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ, παρασέρνοντας τους ανθρώπους.

Αμέσως μετά, ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προκάλεσε άλλο ατύχημα, καθώς συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα και τραυμάτισε τους οδηγούς τους.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι «δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL