Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αποσύρθηκαν οι Τούρκοι από το Καστελλόριζο γιατί ο Μπογδάνος τους απείλησε με μηνύσεις. Κάτσε, σου λέει, πού πάμε; Είναι πολύ σοβαροί αυτοί. Όχι σαν τους προηγούμενους, που έστειλαν φρεγάτα και μας έκοψε τα καλώδια. Και δεν το είπαν κιόλας. Ενώ αυτοί δεν κάνουν τίποτα και το διατυμπανίζουν

Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη

Εντάξει, θέλει μελέτη το κείμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού, διότι η διατύπωση «η Novarits Ηellas λάδωνε ξένους αξιωματούχους για να επηρεάσουν τις κυβερνήσεις τους υπέρ των δραστηριοτήτων της» είναι κάπως αμφίσημη.

Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη

Καλά κι εσείς, επειδή η εταιρεία λάδωνε τον άντρα της εισαγγελέως, σημαίνει ότι δεν ήταν αδέκαστη η έρευνα; Ο σύζυγος τη δουλειά του και η εισαγγελέας Διαφθοράς τη δική της. Αυτό σημαίνει ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη

Τέσσερεις θερμικές διόπτρες χάρισε η Εκκλησία στον στρατό για να εντοπίζει λαθρομετανάστες τη νύχτα στα σύνορα. Πάρα πολύ ανθρωπιστικό. Στην επόμενη δωρεά μήπως να τους χαρίσουν και μερικά ντόπερμαν.

Επισημάνσεις του Αγγελου Τσέκερη

Τελικά, αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος Μωυσής που μας οδηγεί στη Γη της Επαγγελίας κοντεύουν να το πιστέψουν κι οι ίδιοι. Εντάξει, θα έχει 15% ύφεση και 22% ανεργία η Γη της Επαγγελίας, αλλά σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.


Ραδιόφωνο