Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με τα λεφτά των άλλων

Ας ανακεφαλαιώσουμε λίγο τα πράγματα, γιατί μέσα στον γενικό ενθουσιασμό για το πόσο καταπληκτικός πρωθυπουργός είναι η Μητσοτάκης οι πληροφορίες χάνονται.

Ο Τσίπρας η εστίαση και οι αστείοι

Ο Τσίπρας, λοιπόν, πήγε μια περιοδεία στην Καισαριανή και μίλησε με καταστηματάρχες της εστίασης. Φυσικά, πολύ λίγη συζήτηση έγινε γι’ αυτό στα κανάλια. Και κυρίως γι’ αυτά που του είπαν.

Θα φάνε και τα πόμολα!

Η ανάπτυξη όπως την εννοούν αυτοί έχει τρεις πυλώνες. Πρώτον τις φοροαπαλλαγές, δεύτερον την εξαφάνιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και τρίτον την εργασιακή εξαθλίωση. Και δεν είναι ότι δεν μας το έχουν πει.

Λεφτοδεντρα

Τώρα που βγήκε η ιστορία της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, ίσως πρέπει να μας εξηγήσει η Ν.Δ. κι αυτό με το «λεφτόδεντρο».

Συζητώντας για λεφτόδεντρα

Λοιπόν, υπάρχουν δύο πράγματα σε σχέση με την οικονομική κρίση της πανδημίας. Το ένα είναι αυτό που κάνει η κυβέρνηση. Το άλλο είναι αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι χαμηλοί τόνοι των πατριδοκάπηλων

Εντάξει, συζητήθηκε πολύ το θέμα του Έβρου, αλλά θα το πούμε και εδώ για να μην το κρατάμε μέσα μας. Η λογική των αριστερών δεν είναι λογική έξαλλου εθνοπατριωτισμού. Και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρεί ότι το μόνο μέσον επίλυσης κρίσεων είναι τα F-16.

Πανδηmedia

Αν σήμερα είχαμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς με τις ίδιες συνθήκες, θα βλέπαμε στα κανάλια μια χώρα που υποφέρει μετά την έξοδο από την καραντίνα.

Στη ζούγκλα του μαυροπίνακα

Αυτό που αναδεικνύεται, με αφορμή την υπόθεση με τα σχολεία και τις κάμερες, είναι μια σύγκρουση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και την Κεραμέως.

Η κωμωδία της Προανακριτικής

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για την κωμωδία της Προανακριτικής. Αφού η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. απέτυχαν να ξεκουκουλώσουν τους προστατευόμενους μάρτυρες, προσπάθησαν να αποδείξουν ότι η Τουλουπάκη, που διερευνά την υπόθεση Novartis, υποκινείται από τον Παπαγγελόπουλο.

Της Κεραμέως οι κάμερες

Το μέτωπο των ημερών είναι το θέμα με τις κάμερες στις αίθουσες μαθημάτων των σχολείων. Πριν από το ίδιο το ζήτημα της αντιπαράθεσης, είναι καλό να δούμε κάποια περιφερειακά ζητήματα. Το βασικό είναι ότι τα δημόσια σχολεία δεν είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο.

Αλλού ΜΑΤ, αλλού κατανόηση

Στην Αγία Παρασκευή και αλλού τα ΜΑΤ οργανώνουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον νεαρών που μαζεύονται σε δημόσιους χώρους. Ειναι όχληση λέει για τους γύρω. Εντάξει. Ίσως είναι. Και η λειτουργία κλαμπ με φουσκωτούς είναι όχληση, και η κατάληψη θέσεων πάρκινγκ από τα διάφορα νυχτερινά κέντρα, αλλά η αστυνομία ποτέ δεν έχει στείλει ΜΑΤ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Α! Μυστικά κονδύλια. Τέλεια..

Α! μυστικά κονδύλια. Υπέροχα. Τώρα εκτός από το υπουργείο Εξωτερικών θα έχει μυστικά κονδύλια και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Για λόγους εθνικής ασφάλειας, φυσικά.

... και ο θεός βοηθός

Η κυβέρνηση λοιπόν αποφάσισε ότι σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσουμε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας και η καραντίνα να σπάει. Από μια πλευρά είναι λογικό. Όλες οι χώρες το κάνουν με κάποιο τρόπο. Η οικονομία πρέπει να επανεκκινήσει κάποια στιγμή. Είναι δύσκολο να παραμείνει όλη η υφήλιος σε καραντίνα μέχρι να βγει το εμβόλιο.

Με τα σκοιλ ελικικού στην πλάτη

Μέχρι προχθές, όλα πήγαιναν ρολόι: υπήρχαν απλώς μερικά ορθογραφικά στην κατάρτιση, σιγά το θέμα. Και ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε καν αυτό το επουσιώδες θέμα. Είχε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί.

Το λεφτοδεντρο

Σήμερα θα μιλήσουμε για το λεφτόδεντρο. Το λεφτόδεντρο το εισήγαγε στη δημόσια συζήτηση ο Πέτσας για να απαντήσει στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη της οικονομίας.

Θράσος χιλίων πιθήκων

Όλο αυτό είναι τόσο εξοργιστικό που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Να το πιάσεις από το ότι δεν δίνουν στα επιστημονικά επαγγέλματα 800 ευρώ που δίνουν στους άλλους; Και δίνουν 600 σε αυτούς και 420 στα ΚΕΚ;

Διαγγέλματα για αφελεις

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πασχαλινό διάγγελμα του Μητσοτάκη. Είπε: Στο πρώτο μήνυμά μου έθεσα έναν σαφή στόχο. Να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού υπομένοντας και ατομικές θυσίες.


Ραδιόφωνο