Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γιατί Σακελλαροπούλου;

Το είδαμε να γίνεται πολλές φορές μετά το 1974. Τα κόμματα της Δεξιάς, όποιο πολιτικό προσωπικό κι αν διαθέτουν, όποιο κι αν είναι το στίγμα τους μεταξύ Κεντροδεξιάς και Άκρας Δεξιάς, επενδύουν σε πρόσωπα με αριστερή προέλευση...

Εδώ κλαίνε!

Η αλήθεια να λέγεται. Και το σχέδιο, και η πολιτική βούληση, και η αποφασιστικότητα δεν τους έλειψαν για να κάνουν πράξη όσα έλεγαν και κυρίως όσα ΔΕΝ έλεγαν προεκλογικά.

Βρε, καλά τους κάνουν!

Τον έβρισαν τον έρμο τον Μηταράκη στη Χίο, τον απείλησαν, τον προπηλάκισαν, να τον λυπάσαι. Μέχρι που έσπασαν την πόρτα και πήγαν να εισβάλουν στο δημαρχείο για να τον καταχερίσουν. Γιατί δεν θέλουν, λέει, «κλειστή δομή» στο αγνό νησί τους. Τρίχες.

Βουλώστε το!

Βρες άκρη αν ο Πρετεντέρης έδωσε γραμμή ή εφάρμοσε στα όρια του κυνισμού τη γραμμή άλλων. Εννοώ τα ωραία που έγραψε, ότι ο Κυριάκος δεν ψηφίστηκε ούτε για τις συντάξεις, ούτε για τον βασικό μισθό, ούτε για τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο Τραμπ κι ο τραμπαρίφας

Είδατε το tweet του Μητσοτάκη με απάνθισμα των δηλώσεων του ίδιου και του Τραμπ μπροστά στο τζάκι του Λευκού Οίκου; Δύο φορές, όχι μία, το ηρωικό predictable του πρωθυπουργού μας αποδίδεται από τον πρωθυπουργό μας ως σταθερός. Η Ελλάδα σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ.

Έλα, έλα, κι εσύ στην πασαρέλα

Είδαμε ουκ ολίγες προεδρικές εκλογές. Από τη μακρινή δεκαετία του εβδομήντα, όμως, μέχρι σήμερα, τέτοια εμποροπανήγυρη, τέτοια θεσμική ελαφρότητα, τέτοιο «έλα, έλα, κι εσύ στην πασαρέλα», δεν έχουμε ξαναδεί.

Έπεσαν έξω; Σώπα!

Πέσαμε έξω για το Ελληνικό, μας ομολόγησε, με πολύ πένθος είν’ η αλήθεια, ο Άδωνις. Λες και υπήρχε άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην το ήξερε το Ελληνικό ανέκδοτο του φαφλατά υπουργού.

Αρκεί που απαλλαγήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Με δέκα πόντους χιόνι βάρεσε διάλυση το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη. Χιλιάδες άτυχοι αποκλείστηκαν στην εθνική οδό, ταλαιπωρήθηκαν και κινδύνεψαν, χωρίς κανένας Πατούλης, καμιά Περιφέρεια, και κανένας απρόσωπος να τους προειδοποιήσει για μια κακοκαιρία που όλοι τους ήξεραν από μέρες ότι έρχεται.

Άλλος για τον ψυχίατρο;

Λέει ο Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο προχθεσινό “Βήμα” για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τολμώ να πω ότι παραμένει εκτός τόπου και χρόνου. Δέσμιος των ιδεοληψιών του και μιας εικονικής πραγματικότητας για τη διακυβέρνησή του...

Το νερό και το λάδι

Η πρωτοβουλία με τον κωδικό Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι προφανώς μια τακτική κίνηση. Είναι στρατηγική που έχει να κάνει με το αύριο του κόμματος, με την εκπροσώπηση της εκλογικής και κοινωνικής του βάσης,

Καφές και δημοκρατία

Όταν λέμε ότι γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω, εννοούμε ότι γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω. Στην αλήστου μνήμης εποχή της ΕΡΕ, όταν για να οποιαδήποτε «συνάθροιση», δηλαδή συγκέντρωση ή διαδήλωση, έπρεπε να υπάρχει άδεια της βασιλικής χωροφυλακής ή της αστυνομίας πόλεων.

Τίμια κορόιδα ή χαϊβάνια;

Ορίστε. Εσείς κάνατε τον Στεφανή αρχηγό του στρατού (Α/ΓΕΣ) λένε, φωνάζουν, γράφουν, χαμογελούν σαρκαστικά πολλοί από τους απέναντι. Κι αυτοί, οι από κει, το λένε βέβαια αναφερόμενοι στα MBA του, που αποδείχτηκαν πέτσινα και μην το συζητάς.

Ο Ακατονόμαστος

Το "Noor1" είναι μια σκοτεινή υπόθεση. Μαύρη, κατάμαυρη, αν και το φορτίο που το πλοίο αυτό κουβαλούσε ήταν λευκό, κατάλευκο. Ηρωίνη, και μάλιστα όχι ένα και δυο κιλά, αλλά τόνοι ολόκληροι.

Ο του Στεφανή στέφανος

Βρε τι είναι τούτοι; Το ψέμα το έχουν στην άκρη του στόματος - και της ψυχής τους πιθανότατα. Άσε που η έρμη η πατρίς έρχεται -ώς πότε θα φαρμακώνουν όσους τους πιστεύουν με τις τοξίνες της εθνικοφροσύνης τους;- να καλύψει ό,τι μούσια έχουν πει, γράψει, διαφημίσει, εκμεταλλευτεί για να ταιριάξουν με την αριστεία του Μητσοτάκη.

Ο Μαρινάκης; Άπαγε της βλασφημίας!

Όταν ο διάβολος δεν έχει δουλειά, τα βάζει με τον Μαρινάκη. Διότι αλλιώς δεν εξηγείται. Ζήτησαν τα "Νέα", με αμιγώς δημοσιογραφικά κίνητρα -όλη η χώρα αναρωτιέται, ως γνωστόν, ποιες είναι οι απόψεις του Σημίτη για το Ελσίνκι του 2004-, ένα άρθρο από τον πρώην πρωθυπουργό, για τότε.


Ραδιόφωνο