Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιταλία: Καταδίκη Inter για ρατσιστικά συνθήματα

Αθλητικός δικαστής καταδίκασε την Ίντερ για ρατσιστικά συνθήματα και αποφάσισε να κλείσει την κερκίδα των φανατικών φιλάθλων της κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φιορεντίνα στις 26 Σεπτεμβρίου και να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Αθλητικός δικαστής καταδίκασε την Ίντερ για ρατσιστικά συνθήματα και αποφάσισε να κλείσει την κερκίδα των φανατικών φιλάθλων της κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φιορεντίνα  στις 26 Σεπτεμβρίου και να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ.

"Στο Δέκατο πέμπτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, στο δέκατο και το δέκατο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ξεκίνησαν συνθήματα  και τραγούδια ρατσιστικών διακρίσεων απέναντι σε δύο παίκτες της Γιουβέντους", υπογραμμίζει στην απόφασή του το αθλητικό δικαστήριο. 

Οι οπαδοί τις Ίντερ καταφέρθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του Ασαμόα και του Πόγκμπα, της Γιουβέντους.

Οι οπαδοί της Ίντερ, που δημιουργήθηκε από τους εργάτες του Τορίνου στο όνομα της "Διεθνούς", αποτελούν εδώ και δεκαετίες βασική πηγή τροφοδοσίας των φασιστοειδών οργανώσεων και συμπεριφορών, ενώ από την άφιξη των μεταναστών στην Ιταλία ανέπτυξαν και μια ρατσιστική συμπεριφορά. 

ΑΠ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις