Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
"Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών"

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην Αρτέμιδα (Data Art Café, Λεωφ. Αρτέμιδας 165), με θέμα: "Ήρθε η ώρα των πολλών - Έχουμε τη δύναμη". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Ελευθερία Αγγέλη, Σπύρος Δανέλλης, Αντώνης Ρέλλας, Ραλλία Χρηστίδου.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 10.00 π.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Γιώργος Πετρόπουλος, Ελευθερία Αγγέλη.

Την Παρασκευή

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Παρασκευή στις 8.30 μ.μ. στην Πάρο (Αίθουσα του «Αρχίλοχου»), με θέμα: "Ήρθε η ώρα των πολλών - Έχουμε τη δύναμη". Ομιλητής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μουζάλας. Θα απευθύνουν χαιρετισμό οι βουλευτές Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΑΘΗΝΑΪΣ"

"Για την Ευρώπη της δημοκρατίας και του φεμινισμού"

Χαιρετίζει η Nomiki Konst, στέλεχος του Μπέρνι Σάντερς και του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς» (Καστοριάς 34, Μετρό Κεραμεικός), με θέμα: "Ευρώπη για όλες και όλους - Ενώνουμε δυνάμεις - Για την Ευρώπη της δημοκρατίας και του φεμινισμού". Ομιλητές: Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών, Σία Αναγνωστοπούλου, αν. υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ρεπούση, καθηγήτρια Ιστορίας ΑΠΘ και Ιστορικής Εκπαίδευσης, «Γέφυρα» Πρωτοβουλία Πολιτών. Παρεμβαίνει η Nomiki Konst, στέλεχος του Μπέρνι Σάντερς και του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ. Συντονίζει η Φωτεινή Σιάνου, ακτιβίστρια για την ειρήνη, τη μη βία και τα δικαιώματα των γυναικών. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Φωτεινή Κούβελα, γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ "ΤΙΤΑΝΙΑ"

Συζήτηση για το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε Ελλάδα - Ευρώπη

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 23, από τις 3 έως τις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Τιτάνια" με θέμα: "Προκλήσεις για το χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα". Ομιλητές: Λούκα Κατσέλη, Καθ. Οικονομικής Επιστήμης, ΕΚΠΑ και συμπρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής για την Ευημερία και Ισότητα σε μια Βιώσιμη Ευρώπη, Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Στέλιος Κούλογλου, δημοσιογράφος, ευρωβουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και Γιώτα Λαζαροπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας - πρώην Εθνοdata, υποψήφια ευρωβουλευτής. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL