Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Απόψε στις 6 μ.μ. μέσω Facebook / Αφωνία Πατούλη στην πρόσκληση Δούρου για ψηφιακό ντιμπέιτ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απόψε στις 6 μ.μ. μέσω Facebook / Αφωνία Πατούλη στην πρόσκληση Δούρου για ψηφιακό ντιμπέιτ

Πολεμικό σκηνικό ενάντια στη Ρ. Δούρου στήνει η Ν.Δ. και ο “γαλάζιος” υποψήφιός της Γ. Πατούλης εργαλειοποιώντας τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Την ίδια ώρα η Ρ. Δούρου μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματός της καλεί τον Γ. Πατούλη σε διάλογο σήμερα στις 6 μ.μ. μέσω Facebook, προκειμένου και οι δύο να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών. H ίδια προτείνι μέτρα προστασίας των ανθρώπινων ζωών από τυχόν νέα πυρκαγιά, ενώ ο “γαλάζιος” υποψήφιος φαίνεται να υπεκφεύγει της δημόσιας αντιπαράθεσης και να εξαπολύει ύβρεις. Κατά δήλωση της περιφερειάρχη, ο Γ. Πατούλης φέρεται να κρύβεται πίσω από τη σκευωρία εις βάρος της με τα χυδαία sms για την καταστροφή στο Μάτι.

"Οι συνεργάτες μου, μου είπαν να μιλήσω για τα σαράντα χρόνια του παλαιού καθεστώτος. Αρνήθηκα να δείξω με το δάχτυλο άλλους. Αρνήθηκα να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Επέλεξα να επικεντρωθώ μόνο στη φροντίδα των οικογενειών των θυμάτων και να δουλέψω σκληρά ώστε να μην μας ξαναβρεί μια τέτοια καταστροφή. Το πότε θα ξεσπάσει η επόμενη φωτιά, εξαρτάται από δυνάμεις ανώτερες από εμάς" λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Ρ. Δούρου.

“Προκειμένου να μην ξαναζήσουμε τέτοιες μαύρες στιγμές”, όπως επισημαίνει, η περιφερειάρχης προτείνει συγκεκριμένες λύσεις μεταξύ των οποίων είναι και ο μηχανισμός έγκαιρης ειδοποίησης των πολιτών. “Αξίζουμε απαντήσεις από τον κ. Πατούλη. Τον επί δώδεκα χρόνια δήμαρχο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που έχει άρρηκτη σχέση με αυτούς που μας έφτασαν έως εδώ” σημειώνει η Ρ. Δούρου.

Αντί απάντησης στην πρόσκληση, ο Γ. Πατούλης επιλέγει να επιτεθεί στη Ρ. Δούρου ότι δήθεν “παρακολουθεί απαθής την κυβέρνηση, η οποία παρά τις εξαγγελίες της, εξακολουθεί να καθυστερεί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση περιστατικών από φυσικές καταστροφές και έκτακτα συμβάντα”. Για “προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου” κάνει λόγο η Ν.Δ. με σχετική της ανακοίνωση.

“Αποτελεί ντροπή κύριοι Μητσοτάκη και Πατούλη να εργαλειοποιείτε πολιτικά εθνικές τραγωδίες και να διαπράττετε χυδαιότητα, αθλιότητα και βλασφημία εις βάρος της μνήμης των νεκρών, οικοδομώντας μια προεκλογική καμπάνια τυμβωρυχίας πάνω στα μνήματά τους και μέσα στα σπίτια των μαυροντυμένων συγγενών” απαντά ο Γ. Μοίρας προς τη Ν.Δ. και τον Γ. Πατούλη. “Αξίζει να το τολμήσετε! Γιατί ο δημοκρατικός διάλογος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν παρά μόνο εκείνον που έχει κάτι να κρύψει ή αισθάνεται ενοχές” καταλήγει στο μήνυμά του ο Γ. Μοίρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL