Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Ξεκινά ο αγώνας για τη νέα νίκη στην Αττική με τη Ρένα Δούρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξεκινά ο αγώνας για τη νέα νίκη στην Αττική με τη Ρένα Δούρου

Με διττό σύνθημα που ξεκαθαρίζει δια παντός τη σχέση με το παρελθόν και δίνει προοπτική στο μέλλον, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου καλεί τους πολίτες της Αττικής στη μεγάλη συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7 μ.μ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Εκεί η Ρ. Δούρου θα κάνει δυναμική εμφάνιση έχοντας στο πλευρό της τον πρωθυπουργό, καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που κατέρχονται με τη “Δύναμη Ζωής” για τη νέα εκλογική αναμέτρηση στις 26 Μαΐου. “Ελάτε να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο παλιό” είναι το σύνθημα που επέλεξε η “Δύναμη Ζωής”, δίνοντας το στίγμα ότι η πρώτη θητεία ήταν μόνο η αρχή για να αλλάξει το πρότυπο διοίκησης και πλέον να στηρίζεται στη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Περιφέρεια Αττικής, τηρώντας τη δέσμευσή της για διαφάνεια και λογοδοσία, ήταν η πρώτη ανάμεσα στις 13 περιφέρειες της χώρας που υπέγραψαν σύμφωνο ακεραιότητας με τη “Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς” για την παρακολούθηση της υλοποίησης του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στους Δήμους Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Μοσχάτου - Ταύρου κόστους 5,7 εκατ. ευρώ.

Με βάση αυτή την ουσιαστική πρωτοβουλία, αλλά και έργα πνοής, όπως η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, και άλλα που σχετίζονται με την κοινωνική προστασία και ασφάλεια των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Ρένας Δούρου που λέει “Ελάτε να ξεκινήσουμε τον αγώνα για τη νέα νίκη”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL