Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
Κ. Νοτοπούλου: Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο αξίας, η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Νοτοπούλου: Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο αξίας, η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γυρίσει πίσω (Video)

«Ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε οι μόνοι που έχουμε προτάσεις, μπορούμε να πετύχουμε σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό όλους τους στόχους σε βάθος πενταετίας» δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.https://www.youtube.com/embed/j17pvifNUko

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, η υποψηφιότητά της αποτελεί μία τεράστια πρόκληση, μία απαίτηση από τον ίδιο τον εαυτό της. «Όταν τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου παλεύω για την πόλη μου, είτε ήταν στα κινήματα και στους αγώνες, είτε σε θέσεις ευθύνης τα τελευταία τρία χρόνια, δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε να πάει χαμένο» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Η Θεσσαλονίκη έχει υποφέρει πολύ από τις εποχές Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλου. Ο ανθυποψήφιός μου, εκλεκτός της ΝΔ, είναι υπερασπιστής του Παπαγεωργόπουλου.  Το σύνθημά του στην κεντρική προεκλογική εκστρατεία ήταν επιστροφή. Κανείς λογικός πολίτης δεν μπορεί να θέλει η Θεσσαλονίκη να επιστρέψει πίσω».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «αυτήν την περίοδο βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη ανθρώπους να επανέρχονται, να διεκδικούν τη δημαρχία, βγήκαν από το χρονοντούπαλο της ιστορίας άνθρωποι που πλήγωσαν την πόλη είτε με την απραξία τους, είτε επειδή παράτησαν την πόλη και τους αγώνες τους, πόσο μάλλον όταν συμπορεύτηκαν και συνόδευσαν διοικήσεις που οι δήμαρχοι έχουν καταδικαστεί και πήγαν φυλακή».

Η Κ. Νοτοπούλου επισήμανε ότι στόχος είναι μία προοδευτική συμμαχία. «Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο αξίας, έχει ανθρώπους που αξίζουν σε αυτήν την πόλη, ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, δεν είναι μόνο αριστεροί, είναι κεντρώοι, είναι όλοι προοδευτικοί πολίτες, βαθιά φιλελεύθεροι, βαθιά δημοκράτες».

«Στην τοπική αυτοδιοίκηση θέλουμε τη συμμετοχή των πολιτών και θέλουμε να μπούμε οι ίδιοι μπροστά, να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας. Tο πετυχαίνουμε με το ψηφοδέλτιο, έχουμε σπουδαίους ανθρώπους» υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL