Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.2°C24.7°C
1 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.1°C26.6°C
4 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C22.7°C
2 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.8°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
26.2°C26.9°C
2 BF 32%
Απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Ν. Ταχιάο: / Απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Ν. Ταχιάο: Θλιβερό φαινόμενο να είσαι υποστηρικτής Παπαγεωργόπουλου και να παριστάνεις τον αμόλυντο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Ν. Ταχιάο: / Απάντηση της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Ν. Ταχιάο: Θλιβερό φαινόμενο να είσαι υποστηρικτής Παπαγεωργόπουλου και να παριστάνεις τον αμόλυντο

Θεσσαλονίκη: «Θλιβερό φαινόμενο είναι κάποιος να έχει υπάρξει αντιδήμαρχος Παπαγεωργόπουλου και υπερασπιστής του στο δικαστήριο και να παριστάνει τον νέο, τον άσπιλο και τον αμόλυντο..» ήταν η απάντηση που έδωσε χθες η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στον έχοντα το χρίσμα της Ν.Δ. ανθυποψήφιό της Νίκο Ταχιάο, ο οποίος νωρίτερα σε συνέντευξή του σε τοπική ιστοσελίδα τη χαρακτήρισε «θλιβερό φαινόμενο».

«Θλιβερό φαινόμενο είναι η σημερινή πολιτική και αυτοδιοικητική ασυναρτησία του κ. Ταχιάου, που τη μια μέρα θέλει να τα βάλει με τον ΣΥΡΙΖΑ, την άλλη μέρα ασχολείται με το ποιον πρέπει να διαγράψει και ποιον να κρατήσει η Ν.Δ.» πρόσθεσε σχολιάζοντας παράλληλα ότι ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκης σε όλες τις κρίσιμες ερωτήσεις για τον Δήμο Θεσσαλονίκης «απαντάει με ατάκες του τύπου 'κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο'. Οι εκλογές όμως θα γίνουν τον Μάιο». Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο Ν. Ταχιάος ρωτήθηκε «Παπαγεωργόπουλος ή Μπουτάρης;» έριξε «την μπάλα στην κερκίδα» απαντώντας «Ταχιάος...», ενώ για τις απειλές διαγραφών από την Πειραιώς σε στελέχη που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητά του εμφανίστηκε υπεράνω τέτοιων πρακτικών.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 9,84, τόνισε πως «το πρώτο μεγάλο στοίχημα είναι να παραμείνει η πόλη εξωστρεφής και δημοκρατική" και έθεσε ψηλά στην ατζέντα τα θέματα καθημερινότητας των πολιτών (καθαριότητα, αστικές συγκοινωνίες, κυκλοφοριακό, στάθμευση κ.ά.), όπως και τη "δημοτικοποίηση του νερού", κάτι που, όπως τόνισε, «οι ανθυποψήφιοί μου δεν συζητούν, ίσως γιατί δεν το αξιολογούν ως προτεραιότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL