Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
11.3°C15.1°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.3°C25.4°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.4°C26.9°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.2°C16.9°C
1 BF 87%
"Πειραιάς για όλους" με 21 υποψήφιους της νέας γενιάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Πειραιάς για όλους" με 21 υποψήφιους της νέας γενιάς

Βήμα στη νέα γενιά δίνει ο επικεφαλής της παράταξης “Πειραιάς για όλους” Ν. Μπελαβίλας παρουσιάζοντας τα είκοσι ένα νέα πρόσωπα από 19 έως 41 ετών που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου. Πρόκειται για τη “γενιά της κρίσης”, όπως τη χαρακτήρισε, «την πρώτη γενιά στη σύγχρονη Ιστορία που είδε τη ζωή της να είναι χειρότερη από αυτή των γονιών της».

«Πήραμε μια απόφαση: Να κάνουμε στην άκρη εμείς οι επώνυμοι, οι αιρετοί, οι προβεβλημένοι, να ξεκινήσουμε ανοίγοντας τις θέσεις του νέου δημοτικού συμβουλίου στην γενιά της κρίσης” τόνισε ο Ν. Μπελαβίλας προσθέτοντας ότι τα είκοσι ένα νέα πρόσωπα εκπροσωπούν “αυτές και αυτούς που δεν έχουν φωνή, αυτούς που προσπάθησαν να τους ταπεινώσουν, την πρώτη γενιά στη σύγχρονη Ιστορία που είδε τη ζωή της να είναι χειρότερη από αυτή των γονιών της, τη γενιά των εικοσάρηδων και των τριαντάρηδων, τη γενιά που δεν κέρδισε νίκες, που βίωσε -όχι πως δεν πάλεψε με νύχια και με δόντια- μόνο ήττες, απογοητεύσεις, μετανάστευση και ανεργία”. Όμως, όπως είπε, πρόκειται για τη γενιά που “άντεξε και είναι εδώ ανάμεσά μας, έτοιμη να δημιουργήσει και να μπει μπροστά”.

Οι υποψήφιοι είναι οι Μαρίνος Βάος, Ηλίας Τζανετουλάκος, Κωνσταντίνος Σαϊμίρ Στάθη, Άντα Κοντοδήμου, Σταμάτης Σκούρτης, Μαρία Ζορμπαλά, Παναγιώτα Καμπέρου, Άννα Λάμπρου, Ξενοφών Λογοθέτης, Γιάννης Μανώλης, Βίκυ Μάντζα, Γιώργος Μπαϊράμογλου, Νίκος Μαύρος, Γρηγόρης Νικολόπουλος, Κρίστη Ντέντια, Γιάννης Παναγόπουλος, Θεοδόσης Παπανδρέου, Κώστας Πόλιας, Σπύρος Ραπανάκης, Δημήτρης Σαμιώτης, Χρήστος Φωτιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL