Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Υποψήφια δήμαρχος μίας εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υποψήφια δήμαρχος μίας εβδομάδας

"Δεν θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου” δήλωσε χθες η Μαρίνα Πατούλη, επιχειρώντας να βάλει ένα τέλος στις αλυσιδωτές αναταράξεις που προκάλεσαν τα πολιτικά της σχέδια. Η Μ. Πατούλη, επικαλούμενη... την “ενωτική διάθεσή” της “σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία”, σημείωσε σε ανακοίνωση που εξέδωσε πως «σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι”. Η δημοτική σύμβουλος Πεύκης - Λυκόβρυσης και πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων συμπλήρωσε πως “προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι” χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Ν.Δ. είχε αποφύγει να στηρίξει τη σύζυγό του επισημαίνοντας ότι “η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007”. Επιπλέον, οι προθέσεις της Μαρίνας Πατούλη είχαν προκαλέσει έντονη δυσφορία στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς "γαλάζια" στελέχη σημείωναν ότι “υπονομεύεται το αφήγημα του προέδρου της ΝΔ περί ίσων ευκαιριών για όλους όσοι είναι εκτός του κομματικού μηχανισμού”...

Καταγγελίες Μεθενίτη

Η απόφαση της Μ. Πατούλη να αποσυρθεί από την κούρσα του Δήμου Αμαρουσίου έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις σοβαρές καταγγελίες του "γαλάζιου" δημάρχου Μαρκόπουλου. Ο Σπύρος Μεθενίτης -θέτοντας στο στόχαστρο το ζεύγος Πατούλη- είχε ισχυριστεί στα κοινωνικά δίκτυα ότι “κανένα πραγματικό πρόβλημα δεν έχει μεταξύ του το ζεύγος Πατούλη. Σε απόλυτη συνεννόηση γίνονται όλα και μας κοροϊδεύουν”, καθώς “ο Γιώργος Πατούλης, λόγω των οικονομικών ελέγχων (τωρινών και επόμενων) στο Μαρούσι (ειδικά στις δημοτικές επιχειρήσεις), θέλει να επηρεάζει αποφασιστικά την τωρινή κατάσταση αλλά και τις μελλοντικές εξελίξεις!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL