Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Σήμερα οι αποφάσεις Μπουτάρη για την υποψηφιότητά του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα οι αποφάσεις Μπουτάρη για την υποψηφιότητά του

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γνωστοποιήσει ο Γιάννης Μπουτάρης στους συνεργάτες του την τελική απόφασή του για το αν θα επαναδιεκδικήσει ή όχι τον δημαρχιακό «θώκο» της Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο θα ανακοινώσει και δημοσίως τις σχετικές αποφάσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα ανοίξει αρχικά τα «χαρτιά» του στη σημερινή συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας, που θα συνεδριάσει στις 5 το απόγευμα, ενώ την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Μέχρι χθες το βράδυ ακόμη και στενοί του συνεργάτες έλεγαν ότι «όλα είναι ανοιχτά» σχετικά με το ποια απόφαση θα λάβει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως υποστηρίζουν, ο δήμαρχος, που πλέον δέχεται πιέσεις από παντού για να ξεκαθαρίσει το τι σκοπεύει να πράξει, δείχνει να αμφιταλαντεύεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Ζυγίζει από τη μια τις προτροπές της οικογένειας και φίλων του να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και από την άλλη τις προτροπές φίλων και συνεργατών του να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο και να συνεχίσει το έργο του. Και αυτό διότι, όπως τονίζουν, είναι το πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις. Μάλιστα πρόσφατη εσωτερική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της παράταξης του δημάρχου, η οποία μετρά τη δυναμική όλων των προσώπων που δήλωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στον κεντρικό δήμο, δίνει την πρωτιά στον Γιάννη Μπουτάρη, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

ΜΑΡΟΥΛΑ ΠΛΗΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL