Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Ο θαυματοποιός Πατούλης μάς ανάβει τα λαμπάκια!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο θαυματοποιός Πατούλης μάς ανάβει τα λαμπάκια!

Της Μαρίας Λυκούρα

«Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αττικής μας την Τετάρτη 18/12 στις 19:00 στο Πεδίο του Άρεως! Γιορτάζουμε τη λάμψη των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους, μετατρέποντας το Πεδίο του Άρεως, το μεγαλύτερο Πάρκο του κέντρου της Αθήνας, σε ένα φωτεινό και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο» έγραψε ο χρυσός μας Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης της καρδιάς των ΜΜΕ.

Καλεί τους πολίτες στο λαμπρό πάρκο, για να επιδείξει ο άνθρωπος το έργο του. Μόλις πριν από μερικούς μήνες, κατά την προεκλογική περίοδο, ο υποψήφιος τότε περιφερειάρχης έκανε σκληρή κριτική στη Ρένα Δούρου (ξέρετε αυτήν που φταίει για όλα) και μιλούσε για εγκατάλειψη του μητροπολιτικού μας πάρκου. Και ω του θαύματος, ο Γιώργος μας ο Πατούλης μας κατάφερε μέσα σε τέσσερις μήνες θητείας να μετατρέψει το εγκαταλελειμμένο πάρκο σε ονειρικό. Το έκανε φωτεινό και λαμπερό! Τι; Όχι;

Είσαστε τίποτα δύσπιστοι και δεν πιστεύετε στα πατούλεια θαύματα; Δεν πιστεύετε ότι το Πεδίο του Άρεως άλλαξε και έγινε κουκλάκι ζωγραφιστό από τότε που αυτός ο μέγας αυτοδιοικητικός ανέβηκε στο χρυσό θρόνο της Περιφέρειας; Δεν ήταν τα κανάλια που μας έδειχναν σχεδόν καθημερινά την εγκατάλειψη και την ανομία στο πάρκο όσο η τρισκατάρατη (βλέπε Δούρου) ήταν περιφερειάρχης;

Σιγά σιγά θα μας πείτε ότι δεν είχατε πάει και το 2014 στη χριστουγεννιάτικη φιέστα στο Πεδίο του Άρεως... Τι; Δεν έγινε τέτοια φιέστα; Μα εσείς είσαστε απίθανοι τύποι! Πείτε μας τώρα ότι το πάρκο ήταν αφημένο στη μοίρα του. Ότι δεν ήταν φωτισμένο. Ότι δεν ήταν περιποιημένο. Ότι ήταν σκουπιδότοπος, χωρίς φροντίδα της χλωρίδας του.

Πολύ φοβάμαι ότι είσαστε ικανοί να μας πείτε ότι η Δούρου έκανε δουλειά, όσο τα κανάλια πάσχιζαν να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι το στολίδι της πόλης ήταν δικό της έργο. Κι ο Πατούλης έκανε προεκλογικό αγώνα με ψεύδη.

Σηκωθείτε από καναπέδες, καρέκλες, πολυθρόνες! Βάλτε τα γιορτινά σας! Πηγαίνετε στο πάρκο να δείτε τον Πατούλη να κάνει το «τσαφ» στα λαμπιόνια.

Ή, αν είστε μίζεροι, καθίστε να απολαύσετε το θέαμα από την τηλεόραση. Είναι βέβαιο ότι αυτό το έργο θα προβληθεί δεόντως. Η προηγούμενη τηλεοπτική σειρά, της άθλιας περιφερειακή αρχής, έλαβε τέλος.

Τώρα παίζεται το σίριαλ με τον θαυματοποιό που παρέλαβε χάος, το έβαλε σε τάξη σε ένα τετράμηνο και μας ανάβει και τα... λαμπάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL