Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάθε τετραγωνικό μετράει: Η «Ανοιχτή Πόλη» στο πάρκο «Βασίλης Αυλωνίτης»

«Παρέα με τον σύλλογο “Πολίτες της Ριζούπολης”, τον αθλητικό σύλλογο “Ολυμπιακός Λαμπρινής”, καθώς και πολλούς δημότες κάθε ηλικίας, καθαρίσαμε, φυτέψαμε και διεκδικήσαμε μια πράσινη, ανθρώπινη καθημερινότητα και πάρκα τσέπης παντού», σημειώνει η «Ανοιχτή Πόλη»

Η καμπάνια της Ανοιχτής Πόλης «Κάθε Τετραγωνικό Μετράει» ξεκίνησε. «Χτες το πρωί Κυριακής είχαμε ραντεβού με τους κατοίκους του 5ου Διαμερίσματος στο πάρκο «Βασίλης Αυλωνίτης» στη Ριζούπολη, και συγκεκριμένα στο παρακείμενο παρατημένο οικόπεδο που θέλουμε να συνδεθεί με το πάρκο και να αξιοποιηθεί σε όφελος της γειτονιάς», σημειώνει η δημοτική παράταξη.

«Παρέα με τον σύλλογο “Πολίτες της Ριζούπολης”, τον αθλητικό σύλλογο “Ολυμπιακός Λαμπρινής”, καθώς και πολλούς δημότες κάθε ηλικίας, καθαρίσαμε, φυτέψαμε και διεκδικήσαμε μια πράσινη, ανθρώπινη καθημερινότητα και πάρκα τσέπης παντού».

«Στην Ανοιχτή Πόλη λέμε “μαζί να αλλάξουμε τις γειτονιές μας” και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις