Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάθε τετραγωνικό μετράει: Η «Ανοιχτή Πόλη» στο πάρκο «Βασίλης Αυλωνίτης»

«Παρέα με τον σύλλογο “Πολίτες της Ριζούπολης”, τον αθλητικό σύλλογο “Ολυμπιακός Λαμπρινής”, καθώς και πολλούς δημότες κάθε ηλικίας, καθαρίσαμε, φυτέψαμε και διεκδικήσαμε μια πράσινη, ανθρώπινη καθημερινότητα και πάρκα τσέπης παντού», σημειώνει η «Ανοιχτή Πόλη»

Η καμπάνια της Ανοιχτής Πόλης «Κάθε Τετραγωνικό Μετράει» ξεκίνησε. «Χτες το πρωί Κυριακής είχαμε ραντεβού με τους κατοίκους του 5ου Διαμερίσματος στο πάρκο «Βασίλης Αυλωνίτης» στη Ριζούπολη, και συγκεκριμένα στο παρακείμενο παρατημένο οικόπεδο που θέλουμε να συνδεθεί με το πάρκο και να αξιοποιηθεί σε όφελος της γειτονιάς», σημειώνει η δημοτική παράταξη.

«Παρέα με τον σύλλογο “Πολίτες της Ριζούπολης”, τον αθλητικό σύλλογο “Ολυμπιακός Λαμπρινής”, καθώς και πολλούς δημότες κάθε ηλικίας, καθαρίσαμε, φυτέψαμε και διεκδικήσαμε μια πράσινη, ανθρώπινη καθημερινότητα και πάρκα τσέπης παντού».

«Στην Ανοιχτή Πόλη λέμε “μαζί να αλλάξουμε τις γειτονιές μας” και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Για τους πολύ λίγους

Η Νέα Δημοκρατία, ως δεξιό κόμμα, και η κυβέρνησή της δεν είναι υπέρ των επιχειρήσεων, όπως ψευδώς διατείνεται. Είναι υπέρ του κεφαλαίου, είναι δηλαδή υπέρ των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων και εναντίον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εναντίον των εργαζομένων

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις