Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΤΑΞΙ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΤΑΞΙ

Ουσιαστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από αίτημα της ΠΟΕΙΑΤΑ, μεταξύ αντιπροσωπείας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ (ΠΟΕΙΑΤΑ),  με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Θ. Λυμπερόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Μιχάλης Υδραίος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τρύφων Αλεξιάδης, μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν, από την πλευρά της Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ, τα προβλήματα του κλάδου και ειδικά τα θέματα της UBER, των εφαρμογών μέσω διαδικτύου και τα προβλήματα μη εφαρμογής του νόμου ή απουσίας θεσμικού πλαισίου για βασικά θέματα. Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και προβληματισμοί.
Ο Γραμματέας του κόμματος, Π. Ρήγας, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στάση του με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες (πχ παρεμβάσεις σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές),  και θα την αποδείξει ξανά και με άλλες, που σύντομα θα νομοθετηθούν, με κριτήριο το κοινωνικό όφελος και την ύπαρξη ενιαίων, διάφανων και σαφών κανόνων στον τομέα των μεταφορών. Τόνισε ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες σεβαστοί  από όλους,  και ενώ άλλοι  βαπτίζουν «μεταρρυθμίσεις» την άναρχη λειτουργία της αγοράς, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε σαφείς κανόνες που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια του πολίτη, την ύπαρξη κανόνων στις μεταφορές και την διασφάλιση επαγγελματικών δικαιωμάτων. «Είμαστε», είπε, «υπέρ των καινοτομιών αλλά σε όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι αποκλειστικά της κερδοφορίας ορισμένων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL