Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση διερεύνηση του εργατικού ατυχήματος στον Ασπρόπυργο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση διερεύνηση του εργατικού ατυχήματος στον Ασπρόπυργο

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους τρεις εργαζόμενους της επιχείρησης υγραερίου ΤΟP GAS που τραυματίστηκαν στο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον Ασπρόπυργο, καθώς και στις οικογένειές τους.

«Δυστυχώς, ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα έρχεται να αναδείξει με τον χειρότερο τρόπο τη ζωτική σημασία της αυστηρής τήρησης από τις  επιχειρήσεις του κανονιστικού πλαισίου για την υγεία και ασφάλεια. Την ίδια ώρα αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για άμεση βελτίωση του σχετικού θεσμικού πλαισίου  και  ιδιαίτερα για τη στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών» αναφέρει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ειδικά για το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, είναι κρίσιμη η περαιτέρω στελέχωσή του για να καλυφθούν τα κενά που άφησαν οι πολιτικές απαξίωσής του τα προηγούμενα χρόνια  και να ενταθούν ακόμα περισσότερο οι έλεγχοι και η παρουσία του  στους εργασιακούς χώρους.

Ευχόμαστε την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των τριών νέων ανθρώπων που νοσηλεύονται και απαιτούμε την άμεση και σε βάθος διερεύνηση των συνθηκών  κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό εργατικό ατύχημα και την απόδοση ευθυνών όπου προκύπτουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL