Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.3°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.2°C14.7°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.5°C17.7°C
3 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C12.9°C
0 BF 71%
Ο Γ. Βρούτσης λέει ότι βρήκε... "διάλυτική κατάσταση" στο υπ. Εργασίας!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Γ. Βρούτσης λέει ότι βρήκε... "διάλυτική κατάσταση" στο υπ. Εργασίας!

Ότι βρήκε "διαλυτική κατάσταση στο υπουργείο Εργασίας" ισχυρίστηκε χθες ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, επικαλούμενος προβλήματα στη μηχανοργάνωση του υπουργείου, ενώ "με μια πρώτη... προσέγγιση" έβγαλε ότι εκκρεμούν 230.000 συντάξεις.

“Είναι πρώτη προτεραιότητα" τόνισε για τις εκκρεμότητες στις συντάξεις. “Το είχαμε δρομολογήσει το 2014 (σ.σ.: όταν άφησε ο ίδιος 386.000 συντάξεις απλήρωτες). Θα το είχαμε λήξει το θέμα" ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα είναι η "ψηφιοποιημένη σύνταξη".

Μετά την πρώτη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης,ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι “στο επίκεντρο της πολιτικής της κυβέρνησής μας είναι η άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Ο αδύναμος, ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος. Προβλήματα, παθογένειες του παρελθόντος θα τα αντιμετωπίσουμε. Και ένα από αυτά είναι και οι συντάξεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Κι αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα, θα είναι στην πρώτη προτεραιότητά μας, καθώς και το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων”, ενώ υπενθύμισε ότι ήδη χθες με εντολή πρωθυπουργού συναντήθηκε με όλους τους επιθεωρητές, οι οποίοι πήραν κατευθύνσεις να ξεκινήσουν άμεσα εντατικούς ελέγχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL