Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.8°C21.4°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
15.3°C22.1°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
13.0°C18.8°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 43%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C18.5°C
0 BF 77%
Ακυρώνεται το Rockwave Festival
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ακυρώνεται το Rockwave Festival

Ακυρώνεται, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και για πρώτη φορά από τη δημιουργία του, το φετινό Rockwave Festival που ήταν προγραμματισμένο για τις 22 Ιουνίου με την εμφάνιση της LP και του Kavinsky. Οι διοργανωτές ανάρτησαν στο Facebook ανακοίνωση όπου αναφέρονται στην ακύρωση της συναυλίας και δίνουν πληροφορίες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων εξηγώντας πως «στους αγοραστές εισιτηρίων μέσω viva.gr και hunteragency.gr θα γίνει επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό τους. Όσοι προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται να προσκομίσουν το εισιτήριό τους προς εξαργύρωση». Στην ανακοίνωση προστίθεται πως το 2020 το φεστιβάλ θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται «σε αναμονή για ένα μεγαλειώδες line-up»!

Δωρεά Radiohead για το κλίμα

Το βρετανικό ροκ συγκρότημα Radiohead αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό, επί 18 ημέρες, 18 ώρες ακυκλοφόρητου ηχητικού υλικού, αποστομώνοντας με αυτόν τον τρόπο έναν χάκερ που απειλούσε να δημοσιεύσει τα μουσικά αρχεία. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο τέλος των μεταδόσεων θα δοθούν στο κίνημα υπέρ του κλίματος Extinction Rebellion, που δημιουργήθηκε πέρυσι στη Βρετανία και διεκδικεί την παρουσία του σε 50 χώρες. Η μετάδοση θα γίνει στο μουσικό διαδικτυακό κατάστημα Bandcamp και οι χρήστες του Διαδικτύου θα μπορούν να "κατεβάζουν" τη μουσική έναντι 18 στερλινών, δηλαδή 20 ευρώ. Πριν από δύο ημέρες οι χρήστες μπορούσαν να ακούσουν τις ηχογραφήσεις δωρεάν σε streaming.

Οι δωρεές των Radiohead αποτελούν "πρωτοφανή υποστήριξη", ανακοίνωσαν τα μέλη του Extinction Rebellion προσθέτοντας: "Το κλίμα και η επιτακτικότητα για δράση κατά της απορρύθμισης του κλίματος απαιτούν περισσότερο από ποτέ θάρρος, αλήθεια και γενναιοδωρία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL