Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Κυριακή 28 Μαΐου και την επόμενη Κυριακή, 4 Ιουνίου, ο Γιάννης Μαθές με τη συνοδεία πενταμελούς σχήματος (κιθάρα, πιάνο, βιολί / μαντολίνο, κοντραμπάσο και ντραμς) σε κλασικές στιγμές μελοποιημένης ποίησης από το παρελθόν της ελληνικής μουσικής, αλλά και καινούργια δικά του τραγούδια στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Το θαυμάσιο jazz συγκρότημα Next Step Quintet με προσκεκλημένο τον βιρτουόζο κιμπορντίστα Κωστή Χριστοδούλου στο «Κεραμείο» (Πλαταιών 26, Κεραμεικός) και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Δευτέρα 29 Μαΐου οι Molochs, ένα από τα καλύτερα γκρουπ της αναβίωσης του αμερικανικού garage / ψυχεδελικού rock της δεκαετίας του 1960, με support τον μόνιμα εγκατεστημένο πλέον στην Αθήνα Ελληνοαυστραλό Montero και την πενταμελή μπάντα του (κιθάρα, δύο κιμπορντίστες, μπάσο και ντραμς) στο «Six D.O.G.S».

Τρίτη 30 Μαΐου η πρωτοποριακή συνθέτιδα Άννα Στερεοπούλου παρουσιάζει το νέο της έργο «SYN» που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ιταλού επιστήμονα ακαδημαϊκού, δρ. Luigi Zanzi στο Μέγαρο Μουσικής και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Πέμπτη 1 Ιουνίου μια ημέρα πριν ξεκινήσει το World Music Festival στην Τήνο το κουαρτέτο του κιθαρίστα Αντώνη Απέργη που συναποτελείται από μια ακόμα κιθάρα, κοντραμπάσο και κρουστά, το δίδυμο του κιθαρίστα Λευτέρη Χαβουτσά και του Αρμένιου δεξιοτέχνη του ντουντούκ Βαχάν Γκαλστιάν και ο Ουκρανός κιθαρίστας Enver Izmaylov δίνουν μια πρόγευση του στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Αντ. Απέργης και Βαχάν Γκαλεστάιν

Για δύο Κυριακές, 28 Μαΐου και 4 Ιουνίου, ο Γιάννης Μαθές στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” θα παρουσιάσει κλασικές στιγμές μελοποιημένης ποίησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL