Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Χάρις Αλεξίου: Σταματώ το τραγούδι, δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χάρις Αλεξίου: Σταματώ το τραγούδι, δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά

Η μεγάλη ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου,ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της, λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με «Τα τραγούδια της ξενιτιάς». Όπως είπε, ήταν μια απόφαση προσωπική που ήρθε με τρόπο φυσικό, ως κλείσιμο της καριέρας της.

«Δεν με “ακούει” πια η φωνή μου, είναι καλύτερο να σταματήσω» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας παράλληλα πως δεν καταδέχεται να συνεχίσει εάν δεν μπορεί να τραγουδήσει καλά.

Χάρις Αλεξίου - Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο (Ηρώδειο 2007)

«Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει στους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με "ακούει" η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό» τόνισε η ίδια.

«Στο "χειρόγραφο" υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος στους βράχους του είπα, "δεν τραγουδάω Θάνο μου πια αλλά θα είμαι εκεί για σένα”. Πήρα λίγο θάρρος, μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο και ύστερα πήρα την οριστική απόφαση. Ότι δε σου αξίζει να συνεχίσεις» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα».

Η Χαρούλα Αλεξίου δήλωσε καταληκτικά πως πλέον αισθάνεται χορτάτη, από ωραία πράγματα, επιβεβαίωση και από επιβράβευση.

Στ. Κραουνάκης: Όπου περνάει η φωνή της Αλεξίου από ηχείο περαστικό ειναι Ελλάδα

Όπου περνάει η φωνή της Αλεξίου από ηχείο περαστικό ειναι Ελλάδα, έγραψε σε ανάρτησή μέσω Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL