Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
Επιλογές τηλεόρασης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ2 00.30

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Απολαυστική, έξυπνη και σαρκαστική πολιτική κωμωδία, βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ρομπέρτο Αντό «Ο άδειος θρόνος». Παραγωγή Ιταλίας 2013, σε σκηνοθεσία Ρομπέρτο Αντό. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ενρίκο Ολιβιέρι καλείται να αντιμετωπίσει τον έντονο ρυθμό της προεκλογικής εκστρατείας με αφάνταστες πιέσεις από παντού. Μια νύχτα αποφασίζει να εξαφανιστεί, βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι μιας παλιάς του φίλης στο Παρίσι! Η σύζυγός του και ο έμπιστος βοηθός του βρίσκουν τη λύση στον δίδυμο αδελφό του Τζιοβάνι, έναν ευφυή, ιδεαλιστή φιλόσοφο, που έχει επιστρέψει από τη νοσηλεία του σε ίδρυμα, καθώς για καιρό έπασχε από κατάθλιψη. Ο Τζιοβάνι παίζει με ζήλο τον ρόλο του, παρεκκλίνοντας από την τακτική του αδερφού του. Προσφέρει στην πολιτική ζωή της χώρας την ανθρωπιά που της έλειπε και, ξαφνικά, οι δημοσκοπήσεις φέρνουν χαμόγελα. Οι κάμερες τον αγαπούν και συναντά πρωτοφανείς εκδηλώσεις θαυμασμού σε κάθε του δημόσια και ιδιωτική εμφάνιση. Μήπως τελικά ο Τζιοβάνι έχει το προφίλ του ιδανικού ηγέτη; Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Βαλέριο Μαστραντρέα, Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μικέλα Σεσόν.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΚΑΪ 03.15

ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ

Δραματική ταινία του Γούντι Άλεν, παραγωγής 2013. Η Τζάσμιν, πρώην σύζυγος πλούσιου χρηματιστή, παθαίνει νευρική κρίση και αφήνει τη Νέα Υόρκη για να φιλοξενηθεί προσωρινά στο σπίτι της αδελφής της στο Σαν Φρανσίσκο. Οι αναμνήσεις από την προηγούμενη άνετη ζωή της τη στοιχειώνουν ακόμα, καθώς φέρνουν στην επιφάνεια όλες τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού της, τις οποίες αγνοούσε για χρόνια. Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ, Άλεκ Μπόλντγουιν, Πίτερ Σκάρσγκαρντ.

 

ΠΑΣΧΑ ΕΡΤ1 22.00

ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ, ΠΡΑΚΤΩΡ 007: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ

Συμπαραγωγή Αγγλίας-ΗΠΑ 1999, του Μάικλ Άπτεντ. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σοφί Μαρσό, Ρόμπερτ Καρλαΐλ, Ντενίζ Ρίτσαρντς, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Τζούντι Ντενς. Όταν ο χαρισματικός πράκτορας 007 αναλαμβάνει την προστασία της όμορφης κληρονόμου μιας αυτοκρατορίας πετρελαίου, έρχεται αντιμέτωπος με έναν από τους χειρότερους εχθρούς του, έναν αδίστακτο τρομοκράτη που δεν τον αγγίζει ο πόνος που προκαλεί, γι’ αυτό και είναι άτρωτος.

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΚΑΪ 01.00

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ

Περιπέτεια, παραγωγής 1990, με τους Σον Κόνερι, Άλεκ Μπόλντουιν, Σκοτ Γκλεν, Σαμ Νιλ. Τον Νοέμβριο του 1984, ένα πανίσχυρο σοβιετικό υποβρύχιο εξοπλισμένο με πυρηνικά ταξιδεύει προς τις αμερικανικές ακτές. Η κυβέρνηση φοβάται επίθεση, όμως ένα στέλεχος της CIA πιστεύει ότι ο κυβερνήτης του υποβρυχίου σχεδιάζει να αποτρέψει τον πόλεμο. Ο πράκτορας αναλαμβάνει να βρει τον κυβερνήτη και να αποδείξει τη θεωρία του.

 

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ STAR 21.00

ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Κωμωδία γαλλικής, ισπανικής, ιταλικής, ουγγρικής συμπαραγωγής 2012, με τους Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Κατρίν Ντενέβ, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Φαμπρίς Λουκινί. Oι θρυλικοί Αστερίξ και Οβελίξ ταξιδεύουν στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο για να βοηθήσουν τη βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Όταν ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς εναντίον τους και σύντομα όλοι μπλέκονται στο κυνήγι του φίλτρου που θα τους χαρίσει τη νίκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΣΧΑ ΕΡΤ2 23.40

ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ

Ασπρόμαυρη σατιρική κομεντί του Γούντι Άλεν, παραγωγής 1998. Παίζουν: Κένεθ Μπράνα, Τζούντι Ντέιβις, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέλανι Γκρίφιθ, Γουινόνα Ράιντερ, Σαρλίζ Θερόν. Ο Λι Σάιμον είναι ένας αποτυχημένος συγγραφέας που γίνεται δημοσιογράφος για κοσμικές στήλες, μετά την κρίση μέσης ηλικίας που περνά και εξερευνά έτσι τον κόσμο των διασήμων. Η ανασφαλής γυναίκα του αντιμετωπίζει τις νευρώσεις της με πλαστικές. Όταν βρίσκει δουλειά στην τηλεόραση, γίνεται επιτυχημένη και ευτυχισμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL