Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Γούντι Άλεν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Γούντι Άλεν

Η υιοθετημένη κόρη του Αμερικανού σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, η (28χρονη σήμερα) Ντίλαν Φάροου, τον κατήγγειλε με ανοιχτή επιστολή της που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των "New York Times" για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 7 ετών.

Η Ντίλαν, την οποία ο Γούντι Άλεν είχε υιοθετήσει με την τότε σύζυγό του Μία Φάροου, βγαίνει για πρώτη φορά δημόσια να μιλήσει γι' αυτό το θέμα, για το οποίο η Μία Φάροου είχε καταγγείλει τον Γούντι Άλεν, αλλά χωρίς επαρκή στοιχεία.

Την ίδια περίοδο η Φάροου είχε ανακαλύψει ότι ο Άλεν είχε σχέση με μια άλλη υιοθετημένη κόρη της, τη Σουν-Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών (την οποία τελικά ο Άλεν παντρεύτηκε). "Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία του Γούντι Άλεν;" λέει στην ανοιχτή επιστολή της η Ντίλαν. "Πριν απαντήσετε, πρέπει να ξέρετε: Όταν ήμουν επτά ετών, ο Γούντι Άλεν με πήρε απ' το χέρι και με οδήγησε σε μία σκοτεινή σοφίτα, μικρή σαν ντουλάπα, στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδελφού μου. Τότε με κακοποίησε σεξουαλικά. Μου μιλούσε καθώς το έκανε, ψιθύριζε ότι είμαι καλό κορίτσι, ότι αυτό ήταν το μυστικό μας, μου υποσχόταν ότι θα με πήγαινε στο Παρίσι, ότι θα πρωταγωνιστούσα στις ταινίες του. Θυμάμαι πως κοιτούσα το τρενάκι, εστιάζοντας σ' αυτό καθώς γυρνούσε γύρω γύρω στη σοφίτα. Ακόμα και σήμερα το βρίσκω δύσκολο να αντικρίζω καν τρενάκια...".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL